Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Alex Ioniţă, în depresie după suspendarea pentru dopaj. „Nu voiam să ies din casă!” Interviu inedit lângă stadionul Giuleşti. „Mi-aş dori să joc aici”

Mihai Ispas Publicat: 4 iunie 2021, 22:53

Reclamă

Decizia finală în scandalul de dopaj de la Astra

AS.ro

Alex Ioniţă aşteaptă decizia recursului, după ce a fost suspendat un an în scandalul de dopaj de la Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Ioniţă, în depresie după suspendarea pentru dopaj. „Nu voiam să ies din casă!”

Dacă rămâne la fel, Ioniţă poate juca din nou la sfârşitul verii.

„Cred că e un lucru bun ce mi s-a întâmplat, altfel nu realizat ce am avut şi ce am pierdut. Am fost pe la doctor pentru că nu mă simţeam bine, mă simţeam tot timpul obosit, nu voiam să ies din casă, nu aveam chef să fac nimic.

Mi-au spus că am simptome de depresie”, a declarat Alex Ioniţă pentru AntenaSport.

Ioniţă vrea să joace la Rapid

Alex Ioniţă vrea să ia din nou calea Giuleştiului. Rapidiştii îl aşteaptă.

Reclamă

„Mi-aş dori foarte mult să joc pe noul stadion. Poate aşa a fost să fie, să fiu suspendat şi să am o şansă în plus să mă întorc la Rapid”, spune Ioniţă.

Fotbalistul mai are contract un an şi jumătate cu CFR, care l-a împrumutat la Astra, în 2020.

„Mi-aş dori să continui şi la CFR. Trebuie să lupt pentru mine, pentru că nimeni nu o s-o facă”, a mai spus Ioniţă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous Vezi toate știrile
Citește și