Închide meniul

Ionuț Chirilă îi spulberă visele lui Gigi Becali: „Nu o să vinzi niciodată așa!” Ce trebuie să facă „perlele” de la FCSB ca să prindă un transfer de top

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 12:01

Reclamă
Ionuț Chirilă îi spulberă visele lui Gigi Becali: „Nu o să vinzi niciodată așa! Ce trebuie să facă „perlele de la FCSB ca să prindă un transfer de top

Gigi Becali a tras concluziile după FC Botoşani - FCSB 0-0

Hepta

Ionuț Chirilă știe de ce jucătorii din Liga 1 nu mai ajung în campionatele puternice. Acesta crede că nivelul campionatului intern este mult sub nivelul întrecerilor de top din Europa. În ceea ce  privește „perlele” de la FCSB, Chirilă crede că un parcurs lung al roș-albaștrilor în cupele europene este singura șansă să prindă un transfer important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Chirilă i-a atras atenția lui Gigi Becali

„Cluburile mari pot să-ți cumpere jucători doar dacă ai adversitate cu ei. Trebuie să joci contra Barcei, contra Realului, contra lui Juventus, pentru ca ei să-ți cumpere jucători pe 20 sau 25 de milioane de euro, cum aud patronii din România că vor să vândă.

Nu o să vinzi niciodată jucând cu Voluntari, Clinceni sau cu alte echipe, jucători la Milan, la Leverkusen, și așa mai departe. Pentru asta, echipele noastre trebuie să dobândească forță, să se ducă mai departe în grupele Europa League. Champions League e deja o utopie”, a declarat Ionuț Chirilă, la Digi Sport.

Florinel Coman, Darius Olaru sau Olimpiu Moruțan sunt „perlele” pe urma cărora Gigi Becali vrea să se umple de bani. Patronul lui FCSB mizează și pe transferul golgheterului Florin Tănase, însă ține mult la preț.

FCSB domină topul transferurilor din istoria Ligii 1

FCSB domină topul transferurilor din istoria Ligii 1. De altfel, podiumul celor mai scumpi jucători plecați din România este ocupat doar de jucători trecuți pe la formația lui Gigi Becali.

Reclamă

Cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 este cel al lui Dennis Man la Parma. Italianii i-au plătit 13 milioane de euro lui Gigi Becali.

Pe locul secund se află transferul lui Nicolae Stanciu la Anderlecht. Belgienii achitau 9,7 milioane de euro să-l aducă de la FCSB, în 2016.

Podiumul este completat de Vlad Chiricheș, care a plecat de la FCSB la Tottenham, pentru 9,5 milioane de euro, în 2013.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:15 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și