Închide meniul

Ionuț Chirilă îi spulberă visele lui Gigi Becali: „Nu o să vinzi niciodată așa!” Ce trebuie să facă „perlele” de la FCSB ca să prindă un transfer de top

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 iunie 2021, 12:01

Ionuț Chirilă îi spulberă visele lui Gigi Becali: „Nu o să vinzi niciodată așa! Ce trebuie să facă „perlele de la FCSB ca să prindă un transfer de top

Gigi Becali a tras concluziile după FC Botoşani - FCSB 0-0

Hepta

Ionuț Chirilă știe de ce jucătorii din Liga 1 nu mai ajung în campionatele puternice. Acesta crede că nivelul campionatului intern este mult sub nivelul întrecerilor de top din Europa. În ceea ce  privește „perlele” de la FCSB, Chirilă crede că un parcurs lung al roș-albaștrilor în cupele europene este singura șansă să prindă un transfer important.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Chirilă i-a atras atenția lui Gigi Becali

„Cluburile mari pot să-ți cumpere jucători doar dacă ai adversitate cu ei. Trebuie să joci contra Barcei, contra Realului, contra lui Juventus, pentru ca ei să-ți cumpere jucători pe 20 sau 25 de milioane de euro, cum aud patronii din România că vor să vândă.

Nu o să vinzi niciodată jucând cu Voluntari, Clinceni sau cu alte echipe, jucători la Milan, la Leverkusen, și așa mai departe. Pentru asta, echipele noastre trebuie să dobândească forță, să se ducă mai departe în grupele Europa League. Champions League e deja o utopie”, a declarat Ionuț Chirilă, la Digi Sport.

Florinel Coman, Darius Olaru sau Olimpiu Moruțan sunt „perlele” pe urma cărora Gigi Becali vrea să se umple de bani. Patronul lui FCSB mizează și pe transferul golgheterului Florin Tănase, însă ține mult la preț.

FCSB domină topul transferurilor din istoria Ligii 1

FCSB domină topul transferurilor din istoria Ligii 1. De altfel, podiumul celor mai scumpi jucători plecați din România este ocupat doar de jucători trecuți pe la formația lui Gigi Becali.

Reclamă

Cel mai scump transfer din istoria Ligii 1 este cel al lui Dennis Man la Parma. Italianii i-au plătit 13 milioane de euro lui Gigi Becali.

Pe locul secund se află transferul lui Nicolae Stanciu la Anderlecht. Belgienii achitau 9,7 milioane de euro să-l aducă de la FCSB, în 2016.

Podiumul este completat de Vlad Chiricheș, care a plecat de la FCSB la Tottenham, pentru 9,5 milioane de euro, în 2013.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și