Închide meniul

Sepsi, premieră în Liga 1! Suma uriaşă cu care vinde numele stadionului! Lecţie pentru Gigi Becali: „Aleg antrenorul şi îl las în pace”

Publicat: 6 iunie 2021, 12:35

Reclamă
Sepsi, premieră în Liga 1! Suma uriaşă cu care vinde numele stadionului! Lecţie pentru Gigi Becali: „Aleg antrenorul şi îl las în pace

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO via HEPTA

Sepsi, premieră în Liga 1: este aproape să vândă drepturile de imagine pentru noul stadion

Sepsi, premieră în Liga 1! După ce a terminat pe locul 4 şi a obţinut prima calificare din istorie în cupele europene, revelaţia campionatului este aproape de o nouă lovitură. De data aceasta, în plan financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi, premieră în Liga 1

Echipa din Sfântu Gheorghe este în discuţii avansate pentru a ceda dreptul de imagine pentru viitoarea arenă. Aceasta va avea 8.400 de locuri şi va costa 25 de milioane de euro.

„Noul stadion va fi gata la jumătatea lui august. Avem un restaurant în incinta stadionului care vrem să funcționeze cînd nu sunt meciuri, vrem să avem un fanshop, gazonul e hibrid și, cel mai important, purtăm negocieri pentru vânzarea numelui noului stadion.

Va fi o sumă care va oscila între 500.000 și 1.000.000 de euro anual. Purtăm deja negocieri pentru această sumă în ideea de a întreține întreaga baza și a plăti partea administrativă”, a declarat patronul Laszlo Dioszegi, potrivit prosport.ro.

„Mesaj” pentru Gigi Becali

Şeful covăsnenilor nu vrea să se asemene cu Gigi Becali şi spune că îşi limitează atribuţiile la sarcini manageriale.

Reclamă

„Treaba mea este să asigur toate condițiile, nu am alte puncte bifate în fișa de post. Nu mă ocup de formarea primului 11, doar aleg antrenorul și-l las în pace. Nu mă pricep la tactică!

Anul acesta am avut 32 de jucători legitimați, nu ne mai permitem atâția. Cred că vom ajunge la 26-27 maximum. Mai căutăm doi atacanți și un număr 10, fotbalist pe care-l caută și alții și, din păcate, nu-l găsesc”, a spus Laszlo Dioszegi.

Ce buget va avea Sepsi

Sepsi a făcut deja trei transferuri. I-a luat pe Cristi Bărbuț, de la Universitatea Craiova, pe Cătălin Golofca, de la CFR Cluj, și pe Tsvetelin Chunchukov, de la Academica Clinceni. Dioszegi nu visează însă la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am numărat exact câți sponsori avem în momentul de față, cred că 15-20… Din care 2-3 sunt societăți mari, puternice, care ne susțin. Bugetul este în jur de 5 milioane de euro, nu știu dacă putem trage la titlu! Jumătate vine din drepturile de televizare, jumătate din sponsorizări.

Se face o mare confuzie că suntem alimentați financiar de guvernul de la Budapesta. Într-adevăr am primit bani pentru infrastructură, dar cheltuielile curente ne aparțin în totalitate”, a mai spus patronul lui Sepsi, care şi-a permis să refuze o ofertă de 200.000 de euro de la FCSB, pentru Branislav Ninaj.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
Vezi toate știrile
Citește și