Închide meniul

Sepsi, premieră în Liga 1! Suma uriaşă cu care vinde numele stadionului! Lecţie pentru Gigi Becali: „Aleg antrenorul şi îl las în pace”

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2021, 12:35

Sepsi, premieră în Liga 1! Suma uriaşă cu care vinde numele stadionului! Lecţie pentru Gigi Becali: „Aleg antrenorul şi îl las în pace

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO via HEPTA

Sepsi, premieră în Liga 1: este aproape să vândă drepturile de imagine pentru noul stadion

Sepsi, premieră în Liga 1! După ce a terminat pe locul 4 şi a obţinut prima calificare din istorie în cupele europene, revelaţia campionatului este aproape de o nouă lovitură. De data aceasta, în plan financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi, premieră în Liga 1

Echipa din Sfântu Gheorghe este în discuţii avansate pentru a ceda dreptul de imagine pentru viitoarea arenă. Aceasta va avea 8.400 de locuri şi va costa 25 de milioane de euro.

„Noul stadion va fi gata la jumătatea lui august. Avem un restaurant în incinta stadionului care vrem să funcționeze cînd nu sunt meciuri, vrem să avem un fanshop, gazonul e hibrid și, cel mai important, purtăm negocieri pentru vânzarea numelui noului stadion.

Va fi o sumă care va oscila între 500.000 și 1.000.000 de euro anual. Purtăm deja negocieri pentru această sumă în ideea de a întreține întreaga baza și a plăti partea administrativă”, a declarat patronul Laszlo Dioszegi, potrivit prosport.ro.

„Mesaj” pentru Gigi Becali

Şeful covăsnenilor nu vrea să se asemene cu Gigi Becali şi spune că îşi limitează atribuţiile la sarcini manageriale.

Reclamă

„Treaba mea este să asigur toate condițiile, nu am alte puncte bifate în fișa de post. Nu mă ocup de formarea primului 11, doar aleg antrenorul și-l las în pace. Nu mă pricep la tactică!

Anul acesta am avut 32 de jucători legitimați, nu ne mai permitem atâția. Cred că vom ajunge la 26-27 maximum. Mai căutăm doi atacanți și un număr 10, fotbalist pe care-l caută și alții și, din păcate, nu-l găsesc”, a spus Laszlo Dioszegi.

Ce buget va avea Sepsi

Sepsi a făcut deja trei transferuri. I-a luat pe Cristi Bărbuț, de la Universitatea Craiova, pe Cătălin Golofca, de la CFR Cluj, și pe Tsvetelin Chunchukov, de la Academica Clinceni. Dioszegi nu visează însă la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„N-am numărat exact câți sponsori avem în momentul de față, cred că 15-20… Din care 2-3 sunt societăți mari, puternice, care ne susțin. Bugetul este în jur de 5 milioane de euro, nu știu dacă putem trage la titlu! Jumătate vine din drepturile de televizare, jumătate din sponsorizări.

Se face o mare confuzie că suntem alimentați financiar de guvernul de la Budapesta. Într-adevăr am primit bani pentru infrastructură, dar cheltuielile curente ne aparțin în totalitate”, a mai spus patronul lui Sepsi, care şi-a permis să refuze o ofertă de 200.000 de euro de la FCSB, pentru Branislav Ninaj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și