Închide meniul

EXCLUSIV | Răspunsul celor de la Sepsi pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a oferit 200.000 de euro pentru transferul lui Branislav Ninaj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2021, 23:59

EXCLUSIV | Răspunsul celor de la Sepsi pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a oferit 200.000 de euro pentru transferul lui Branislav Ninaj

Gigi Becali, mesaj fără precedent pentru Gheorghe Mustață

Hepta

Gigi Becali o făcut o ofertă oficială pentru fundaşul slovac al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Branislav Ninaj. Acesta se încadrează perfect în noile criterii impuse de Gigi Becali la FCSB: are peste 1.90 înălţime. Sepsi a răspuns ofertei lui Becali pentru Ninaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Branislav Ninaj are 1.91 înălţime şi, deşi a venit în iarnă la Sepsi, a impresionat în Liga 1. A fost de 12 ori titular în cele 16 partide jucate de Branislav Ninaj pentru Sepsi.

Evoluţiile lui Branislav Ninaj, dar şi gabaritul, i-au atras atenţia lui Gigi Becali. Patronul FCSB a pus ochii pe fundaşul de 1.91 înălţime, pentru care a făcut deja o primă ofertă. Le-a oferit 200.000 de euro celor de la Sepsi ca să îl lase să vină la FCSB să se bată la titlu sezonul viitor.

Sepsi a răspuns ofertei lui Becali pentru Ninaj

Răspunsul covăsnenilor, care au ajuns pentru prima dată în istorie în cupele europene, nu s-a lăsat aşteptat. Cornel Şfaiţer, managerul clubului din Sfântu Gheorghe, i-a răspuns patronului FCSB.

Orice jucător este de vânzare când este o ofertă de nerefuzat, dar nu ne putem despărţi în orice condiţii de niciun jucător din club. Avem jucători importanţi. Încercăm şi noi să ne întărim.

Reclamă

Nu vrem să pierdem jucători oricum. Ne aşteaptă şi sezonul următor, arena nouă, publicul va fi lângă echipă. Trebuie să producem fotbal, nu va fi uşor. Nimeni nu îţi garantează succesul dacă ai bugetul mare„, a spus Cornel Şfaiţer, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Gigi Becali îl vrea şi pe Alexandru Creţu

Branislav Ninaj nu este singurul jucător pus de Gigi Becali pe lista de cumpărături. Patronul FCSB îl vrea şi pe Alexandru creţu, jucătorul adus la naţională de Mirel Rădoi şi care poate veni liber de contract la FCSB, după ce a decis să se despartă de Maribor.

Conform impresarului jucătorului, Gigi Becali i-a oferit lui Alexandru Crețu 100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună.

Reclamă 4 / 0/3

100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă. Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă.

Dacă se duce la Steaua nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că este o sinucidere curata pentru el”, a mai declarat Zvonko pentru AntenaSport.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și