Închide meniul

„Am vorbit de peste 50 de ori la telefon într-o zi!” Marius Şumudică, impresionat de şefii lui CFR Cluj. „Nu mă aşteptam la aşa ceva”

Publicat: 6 iunie 2021, 13:20

Reclamă
„Am vorbit de peste 50 de ori la telefon într-o zi! Marius Şumudică, impresionat de şefii lui CFR Cluj. „Nu mă aşteptam la aşa ceva

Marius Şumudică

Abaca Press via Hepta

Marius Şumudică, impresionat de şefii lui CFR Cluj. Noul antrenor din Gruia l-a lăudat în mod special pe Marian Copilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, impresionat de şefii lui CFR Cluj. „Nu mă aşteptam la aşa ceva”

„Marian Copilu e un om care-ţi dă mână liberă, te lasă să lucrezi. Nu mă aşteptam să fie atât de bine pregătit, să cunoască atât de mulţi jucători.

Am avut o discuţie cu el vreo două ore, înainte să semnez. Nu mă aşteptam să fie atât de bine pregătit. I-am spus, de exemplu, despre un jucător pe mi-l doream, pe care să-l aduc din Portugalia şi ştia totul despre el deja.

E un om împătimit, care vrea să facă performanţă. E trup şi suflet de dimineaţă până seara. Am vorbit de peste 50 de ori la telefon cu el într-o zi”, a declarat Marius Şumudică, pentru telekomsport.ro.

Marius Şumudică: „Importantă e calificarea în Champions League

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj fără să stea pe gânduri. Antrenorul a dezvăluit, în exclusivitate pentru AS.ro, că a fost de acord cu propunerea ardelenilor în doar 10 minute. Antrenorul a negociat şi cu FCSB.

Reclamă

„Oferta a fost ieri primită de agentul meu. Am luat decizia în 10 minute, cred. M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti. Astăzi am pus semnătura pe contract. Cand eram la negocierile finale și am semnat contractul, chiar primeam telefoane din Arabia Saudită. Eu am luat decizia de aseară. Nu mi-a mai mai stat nimic în cale în a semna noul contract.

Importantă e calificarea în Champions League, dar cred că e destul de greu. Următoarea e Europa League. Conference League e un target abordabil și în ultima instanță, dar sper să nu ajungem acoo. Ar fi ultima varianta pentru CFR Cluj, dar cred că a fost privită că un eșec”, a declarat Marius Şumudică pentru AS.ro, în urmă cu patru zile.

Şumudică îl vrea pe Budescu la CFR Cluj

Constantin Budescu a devenit mărul discordiei între Gigi Becali și Marius Șumudică. Cei doi se luptă pentru semnătura mijlocașului ofensiv. Finanțatorul FCSB este convins că Budi va alege echipa sa, în detrimentul CFRului.

Reclamă 4 / 0/3

”Budescu o să fie doar la noi, când o să vină în România. Întreabă-l tu pe Budescu, la cine ții mai mult: la Becali sau la Șumudică? Întreabă-l așa: la cine te duci? Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege: pe Șumudică sau pe Gigi? Să vezi ce o să zică”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro, acum două zile.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” Vezi toate știrile
Citește și