Închide meniul

„Am vorbit de peste 50 de ori la telefon într-o zi!” Marius Şumudică, impresionat de şefii lui CFR Cluj. „Nu mă aşteptam la aşa ceva”

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2021, 13:20

„Am vorbit de peste 50 de ori la telefon într-o zi! Marius Şumudică, impresionat de şefii lui CFR Cluj. „Nu mă aşteptam la aşa ceva

Marius Şumudică

Abaca Press via Hepta

Marius Şumudică, impresionat de şefii lui CFR Cluj. Noul antrenor din Gruia l-a lăudat în mod special pe Marian Copilu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, impresionat de şefii lui CFR Cluj. „Nu mă aşteptam la aşa ceva”

„Marian Copilu e un om care-ţi dă mână liberă, te lasă să lucrezi. Nu mă aşteptam să fie atât de bine pregătit, să cunoască atât de mulţi jucători.

Am avut o discuţie cu el vreo două ore, înainte să semnez. Nu mă aşteptam să fie atât de bine pregătit. I-am spus, de exemplu, despre un jucător pe mi-l doream, pe care să-l aduc din Portugalia şi ştia totul despre el deja.

E un om împătimit, care vrea să facă performanţă. E trup şi suflet de dimineaţă până seara. Am vorbit de peste 50 de ori la telefon cu el într-o zi”, a declarat Marius Şumudică, pentru telekomsport.ro.

Marius Şumudică: „Importantă e calificarea în Champions League

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj fără să stea pe gânduri. Antrenorul a dezvăluit, în exclusivitate pentru AS.ro, că a fost de acord cu propunerea ardelenilor în doar 10 minute. Antrenorul a negociat şi cu FCSB.

Reclamă

„Oferta a fost ieri primită de agentul meu. Am luat decizia în 10 minute, cred. M-am înţeles cu oamenii, serioşi, profesionişti. Astăzi am pus semnătura pe contract. Cand eram la negocierile finale și am semnat contractul, chiar primeam telefoane din Arabia Saudită. Eu am luat decizia de aseară. Nu mi-a mai mai stat nimic în cale în a semna noul contract.

Importantă e calificarea în Champions League, dar cred că e destul de greu. Următoarea e Europa League. Conference League e un target abordabil și în ultima instanță, dar sper să nu ajungem acoo. Ar fi ultima varianta pentru CFR Cluj, dar cred că a fost privită că un eșec”, a declarat Marius Şumudică pentru AS.ro, în urmă cu patru zile.

Şumudică îl vrea pe Budescu la CFR Cluj

Constantin Budescu a devenit mărul discordiei între Gigi Becali și Marius Șumudică. Cei doi se luptă pentru semnătura mijlocașului ofensiv. Finanțatorul FCSB este convins că Budi va alege echipa sa, în detrimentul CFRului.

Reclamă 4 / 0/3

”Budescu o să fie doar la noi, când o să vină în România. Întreabă-l tu pe Budescu, la cine ții mai mult: la Becali sau la Șumudică? Întreabă-l așa: la cine te duci? Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege: pe Șumudică sau pe Gigi? Să vezi ce o să zică”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro, acum două zile.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și