Închide meniul

PSG câştigă războiul cu Barcelona! Starul care avea vizita medicală programată pe Camp Nou şi le-a dat „ţeapă” catalanilor pentru un salariu dublu

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2021, 14:43

Reclamă
PSG câştigă războiul cu Barcelona! Starul care avea vizita medicală programată pe Camp Nou şi le-a dat „ţeapă catalanilor pentru un salariu dublu

Profimediaimages

PSG câştigă războiul cu Barcelona!

Chiar dacă avea plănuită şi vizita medicală la Barcelona de două săptămâni, Wijnaldum a ales banii arabilor: PSG i-a oferit un salariu dublu faţă de cât ar primi la echipa lui Laporta. Anunţul a fost făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG câştigă războiul cu Barcelona

Wijnaldum a rămas liber de contract la finalul acestui sezon după despărţirea de Liverpool. El a fost dorit de Barcelona, Juventus sau PSG şi a ales să semneze cu ultimul club menţionat. Asta după ce adunase la Liverpool 237 de meciuri şi 22 de goluri.

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei

Nici măcar faptul că avea garanţia că Ronald Koeman rămâne la Barcelona nu l-a convins pe conaţionalul său să vină pe Camp Nou. Olandezul i-a convins pe șefii de pe Camp Nou, deși a reușit să câștige doar Cupa Spaniei în acest sezon. Acesta își va duce contractul până la capăt, fiind scadent în vara anului 2022.

„Ronald Koeman va continua să fie antrenorul principal al FC Barcelona şi în sezonul viitor. După o perioadă de reflecţie, am decis să continuăm contractul pe care îl are Koeman. Suntem foarte mulţumiţi de discuţiile pe care le-am avut. Au fost discuţii sincere, iar comportamentul antrenorului a fost impecabil.

Am găsit soluţii la orice uşoară divergenţă. Ne-am gândit la ce este mai bine pentru Barcelona şi suntem cu toţii bucuroşi să facem acest anunţ”, a anunțat Joan Laporta, pe contul oficial de Twitter al catalanilor.

Reclamă

Ronald Koeman a fost adus la începutul stagiunii 2020-2021. Acesta a strâns 54 de meciuri pe banca catalanilor, dintre care 35 de victorii, 8 remize și 11 înfrângeri. În La Liga, Barcelona lui Koeman a terminat pe poziția a treiea, după rivalele Atletico și Real Madrid. În Champions League, echipa blaugrana a fost umilită de PSG în „optimi”, 2-5 la general.

Xavi era favorit să-i ia locul lui Ronald Koeman

Xavi a fost în Barcelona pentru o vacanță alături de familie. Spaniolii scriu că, de fapt, acesta ar fi negociat cu Joan Laporta să preia banca Barcelonei. Indiferent dacă Xavi s-a aflat pe lista catalanilor, nu mai există niciun dubiu în privința antrenorului Barcelonei din sezonul următor.

Xavi a evoluat timp de 16 sezoane în tricoul Barcelonei. A strâns 769 de meciuri şi 85 de goluri. La naţionala Spaniei are 133 de selecţii şi 13 reuşite. A fost campion mondial în 2010 şi de două ori campion european, în 2008 şi 2012.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Reacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și