Închide meniul

PSG câştigă războiul cu Barcelona! Starul care avea vizita medicală programată pe Camp Nou şi le-a dat „ţeapă” catalanilor pentru un salariu dublu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2021, 14:43

PSG câştigă războiul cu Barcelona! Starul care avea vizita medicală programată pe Camp Nou şi le-a dat „ţeapă catalanilor pentru un salariu dublu

Profimediaimages

PSG câştigă războiul cu Barcelona!

Chiar dacă avea plănuită şi vizita medicală la Barcelona de două săptămâni, Wijnaldum a ales banii arabilor: PSG i-a oferit un salariu dublu faţă de cât ar primi la echipa lui Laporta. Anunţul a fost făcut de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG câştigă războiul cu Barcelona

Wijnaldum a rămas liber de contract la finalul acestui sezon după despărţirea de Liverpool. El a fost dorit de Barcelona, Juventus sau PSG şi a ales să semneze cu ultimul club menţionat. Asta după ce adunase la Liverpool 237 de meciuri şi 22 de goluri.

Ronald Koeman rămâne antrenorul Barcelonei

Nici măcar faptul că avea garanţia că Ronald Koeman rămâne la Barcelona nu l-a convins pe conaţionalul său să vină pe Camp Nou. Olandezul i-a convins pe șefii de pe Camp Nou, deși a reușit să câștige doar Cupa Spaniei în acest sezon. Acesta își va duce contractul până la capăt, fiind scadent în vara anului 2022.

„Ronald Koeman va continua să fie antrenorul principal al FC Barcelona şi în sezonul viitor. După o perioadă de reflecţie, am decis să continuăm contractul pe care îl are Koeman. Suntem foarte mulţumiţi de discuţiile pe care le-am avut. Au fost discuţii sincere, iar comportamentul antrenorului a fost impecabil.

Am găsit soluţii la orice uşoară divergenţă. Ne-am gândit la ce este mai bine pentru Barcelona şi suntem cu toţii bucuroşi să facem acest anunţ”, a anunțat Joan Laporta, pe contul oficial de Twitter al catalanilor.

Reclamă

Ronald Koeman a fost adus la începutul stagiunii 2020-2021. Acesta a strâns 54 de meciuri pe banca catalanilor, dintre care 35 de victorii, 8 remize și 11 înfrângeri. În La Liga, Barcelona lui Koeman a terminat pe poziția a treiea, după rivalele Atletico și Real Madrid. În Champions League, echipa blaugrana a fost umilită de PSG în „optimi”, 2-5 la general.

Xavi era favorit să-i ia locul lui Ronald Koeman

Xavi a fost în Barcelona pentru o vacanță alături de familie. Spaniolii scriu că, de fapt, acesta ar fi negociat cu Joan Laporta să preia banca Barcelonei. Indiferent dacă Xavi s-a aflat pe lista catalanilor, nu mai există niciun dubiu în privința antrenorului Barcelonei din sezonul următor.

Xavi a evoluat timp de 16 sezoane în tricoul Barcelonei. A strâns 769 de meciuri şi 85 de goluri. La naţionala Spaniei are 133 de selecţii şi 13 reuşite. A fost campion mondial în 2010 şi de două ori campion european, în 2008 şi 2012.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și