Închide meniul

Mirel Rădoi, pus la punct înainte de Anglia – România. „A sărit etape normale pentru un antrenor!” Mesaj dur de la un fost rival

Publicat: 6 iunie 2021, 15:55

Reclamă
Mirel Rădoi, pus la punct înainte de Anglia – România. „A sărit etape normale pentru un antrenor! Mesaj dur de la un fost rival

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la naționala României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, pus la punct înainte de Anglia – România! Marius Niculae crede că selecţionerul s-a grăbit şi a luat decizii greşite în cariera de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, pus la punct înainte de Anglia – România

„A sărit etape normale pe care trebuia să le aibă un antrenor. Probabil Cosmin Olăroiu l-a învățat foarte multe, i-a dat niște sfaturi și-a reușit să sară aceste etape.

El a făcut o greșeală când s-a dus la FCSB și s-a văzut că a fost o greșeală pentru că n-a obținut rezultatele dorite. Apoi, la tineret, a avut rezultate bune, asta a fost o rampă către echipa națională.

(…) Am fost coleg cu Mirel, chiar dacă am fost rivali. Am crescut la echipa națională de juniori, el a venit de la Severin. Juca libero. Am rămas în relații bune, de respect”, a spus Marius Niculae pentru gsp.ro.

Selecţionerul, apărat de foştii colegi

Selecţionerul a fost criticat dur după cele trei eşecuri la rând suferite de tricolori. România a cedat cu Germania (0-1), Armenia (2-3) şi Georgia (1-2).

Reclamă

„A făcut bine că a rămas după meciul cu Armenia pentru că, la cum îl cunosc eu, e un tip ambiţios, luptător. Nu cedează şi nu va ceda aşa uşor. Eu cred că va avea câştig de cauză şi să dea Dumnezeu să reuşească prin rezultate.

Să le închidă gura contestatarilor care stau după colt şi imediat, la un eşec, sunt cei mai buni critici”, a spus Sorin Ghionea, fostul coleg al lui Rădoi de la Steaua, pentru AntenaSport.

Anglia nu ne-a mai bătut de 51 de ani

Anglia – România este amicalul de lux care îi poate decide viitorul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naţionale. Meciul va începe de la 19:00 şi va avea loc la Middlesbrough, acolo unde Rădoi a trăit cel mai dur moment al carierei de fotbalist: eliminarea cu Steaua, din semifinalele Cupei UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

România şi Anglia s-au înfruntat până acum de 11 ori. Tricolorii au un palmares favorabil: 3 victorii, 6 egaluri şi 2 eşecuri, potrivit soccerbase.com.

Ultimele două meciuri directe au avut loc la turnee finale. România a învins de fiecare dată la limită. La Euro 2000, a fost 3-2, iar la CM 1998, a fost 2-1. Englezii nu ne-au bătut de 51 de ani!

  • Anglia – România 2-3 (iun. 2000, Euro)
  • România – Anglia 2-1 (iun. 1998, CM)
  • Anglia – România 1-1 (oct. 1994, amical)
  • Anglia – România 1-1 (sep. 1985, prel. CM)
  • România – Anglia 0-0 (mai 1985, prel. CM)
  • Anglia – România 0-0 (apr. 1981, prel. CM)
  • România – Anglia 2-1 (oct 1980, prel. CM)
  • Anglia – România 1-0 (iun. 1970, CM)
  • Anglia – România 1-1 (ian. 1969, amical)
  • România – Anglia 0-0 (noi. 1968, amical)
  • România – Anglia 0-2 (mai 1939, amical)
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” Vezi toate știrile
Citește și