Închide meniul

Mirel Rădoi, pus la punct înainte de Anglia – România. „A sărit etape normale pentru un antrenor!” Mesaj dur de la un fost rival

Reclamă

Publicat: 6 iunie 2021, 15:55

Mirel Rădoi, pus la punct înainte de Anglia – România. „A sărit etape normale pentru un antrenor! Mesaj dur de la un fost rival

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la naționala României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, pus la punct înainte de Anglia – România! Marius Niculae crede că selecţionerul s-a grăbit şi a luat decizii greşite în cariera de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, pus la punct înainte de Anglia – România

„A sărit etape normale pe care trebuia să le aibă un antrenor. Probabil Cosmin Olăroiu l-a învățat foarte multe, i-a dat niște sfaturi și-a reușit să sară aceste etape.

El a făcut o greșeală când s-a dus la FCSB și s-a văzut că a fost o greșeală pentru că n-a obținut rezultatele dorite. Apoi, la tineret, a avut rezultate bune, asta a fost o rampă către echipa națională.

(…) Am fost coleg cu Mirel, chiar dacă am fost rivali. Am crescut la echipa națională de juniori, el a venit de la Severin. Juca libero. Am rămas în relații bune, de respect”, a spus Marius Niculae pentru gsp.ro.

Selecţionerul, apărat de foştii colegi

Selecţionerul a fost criticat dur după cele trei eşecuri la rând suferite de tricolori. România a cedat cu Germania (0-1), Armenia (2-3) şi Georgia (1-2).

Reclamă

„A făcut bine că a rămas după meciul cu Armenia pentru că, la cum îl cunosc eu, e un tip ambiţios, luptător. Nu cedează şi nu va ceda aşa uşor. Eu cred că va avea câştig de cauză şi să dea Dumnezeu să reuşească prin rezultate.

Să le închidă gura contestatarilor care stau după colt şi imediat, la un eşec, sunt cei mai buni critici”, a spus Sorin Ghionea, fostul coleg al lui Rădoi de la Steaua, pentru AntenaSport.

Anglia nu ne-a mai bătut de 51 de ani

Anglia – România este amicalul de lux care îi poate decide viitorul lui Mirel Rădoi pe banca echipei naţionale. Meciul va începe de la 19:00 şi va avea loc la Middlesbrough, acolo unde Rădoi a trăit cel mai dur moment al carierei de fotbalist: eliminarea cu Steaua, din semifinalele Cupei UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

România şi Anglia s-au înfruntat până acum de 11 ori. Tricolorii au un palmares favorabil: 3 victorii, 6 egaluri şi 2 eşecuri, potrivit soccerbase.com.

Ultimele două meciuri directe au avut loc la turnee finale. România a învins de fiecare dată la limită. La Euro 2000, a fost 3-2, iar la CM 1998, a fost 2-1. Englezii nu ne-au bătut de 51 de ani!

  • Anglia – România 2-3 (iun. 2000, Euro)
  • România – Anglia 2-1 (iun. 1998, CM)
  • Anglia – România 1-1 (oct. 1994, amical)
  • Anglia – România 1-1 (sep. 1985, prel. CM)
  • România – Anglia 0-0 (mai 1985, prel. CM)
  • Anglia – România 0-0 (apr. 1981, prel. CM)
  • România – Anglia 2-1 (oct 1980, prel. CM)
  • Anglia – România 1-0 (iun. 1970, CM)
  • Anglia – România 1-1 (ian. 1969, amical)
  • România – Anglia 0-0 (noi. 1968, amical)
  • România – Anglia 0-2 (mai 1939, amical)
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și