Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Mirel Rădoi, apărat de foştii coechipieri. „Nu va ceda uşor. Să le închidă gura contestatarilor!”. De ce nu cred UEFAntasticii că au trăit o „dramă” cu Middlesbrough!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2021, 23:19

Profimediaimages

Mirel Rădoi, apărat de foştii coechipieri

Pe Ghionea nu-l bântuie „coşmarul” Middlesbrough. Mirel Rădoi ar trebui să se întoarcă cu placere acolo, spune fostul apărator al UEFAntasticilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, apărat de foştii coechipieri. Sorin Ghionea: „Este un luptător! Va avea câştig de cauză”

Am tot auzit de locul dramei, cum a fost numit acel episod Middlesbrough pentru noi. Nu ştiu dacă a fost o dramă sau un eşec. Vedeţi că, după atât timp, acel moment nu a putut fi nici măcar egalat.

Până atunci, nu ştiu dacă am ajuns pâna în semifinale, finale! Am pierdut vreo finală, două? Deci, nu cred că ar trebuie etichetat ca o dramă, ca un eşec„, a declarat Sorin Ghionea pentru AS.ro.

Mirel Rădoi, apărat de foştii coechipieri. Ghionea pariază tot pe Rădoi la naţionala. Selecţionerul a fost criticat dur după cele trei eşecuri la rând suferite de tricolori. România a cedat cu Germania (0-1), Armenia (2-3) şi Georgia (1-2).

A făcut bine că a rămas după meciul cu Armenia pentru că, la cum îl cunosc eu, e un tip ambiţios, luptător. Nu cedează şi nu va ceda aşa uşor. Eu cred că va avea câştig de cauză şi să dea Dumnezeu să reuşească prin rezultate.

Reclamă

Să le închidă gura contestatarilor care stau după colt şi imediat, la un eşec, sunt cei mai buni critici„, a mai spus fostul fundaş al Stelei, câştigător a două titluri în tricoul roş-albaştrilor.

Mirel Rădoi revine la Middlesbrough pentru amicalul Anglia – România

România va juca un amical de lux împotriva Angliei, duminică, de la ora 19:00. Partida se va juca la Middlesbrough, unde selecţionerul Mirel Rădoi şi secundul său, Nicolae Dică, au jucat cel mai trist al meci al carierei lor de jucători. Mai mult, actualul selecţioner al Angliei, Gareth Southgate, le-a fost adversar.

Un sentiment neplăcut la prima vedere, dar chiar a fost un meci senzaţional. Din păcate pentru noi nu s-a terminat aşa cum ne-am dorit, să facem parte din acea finală. Chiar dacă înainte de noi avusese loc un scenariu asemănător, între Middlesbrough şi Basel, nu am învăţat nimic din episodul acela. Dar până la urmă rămâne o performanţă a fotbalului românesc”, a spus Rădoi la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi speră să dea marea lovitură în România – Anglia. „Tricolorii” nu au mai pierdut în faţa englezilor de 51 de ani. Nu se teme că ar putea fi demis în cazul unui nou eşec pe banca primei reprezentative.

Așa cum bine știți, e o clauză în contract, atât de partea Federației, cât și de partea mea, deci oricând se poate termina acest contract. Deocamdată sunt aici, nu mă gândesc la lucrul ăsta, mă gândesc că mâine avem un meci foarte important„, a precizat selecţionerul României.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și