Închide meniul

Anglia – România 1-0 | Gareth Southgate laudă prestaţia „tricolorilor”: „Şi ei au avut ocazii!” Ce au spus Marcus Rashford şi Jordan Henderson

Dragoș Vasile Publicat: 6 iunie 2021, 22:51

Reclamă
Anglia – România 1-0 | Gareth Southgate laudă prestaţia „tricolorilor: „Şi ei au avut ocazii! Ce au spus Marcus Rashford şi Jordan Henderson

Profimedia

Gareth Southgate

Gareth Southgate laudă prestaţia „tricolorilor”. Selecţionerul englezilor este de părere că fotbaliştii naţionalei noastre puteau să le pună probleme de mai multe ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gareth Southgate laudă prestaţia „tricolorilor” după Anglia – România 1-0

“Am avut ocazii pentru a obţine o victorie mai clară, dar şi ei au avut ocazii. În prima repriză nu am depus suficient de mult efort şi nu am făcut un pressing bun. După pauză, cred că am jucat mai bine şi a ajutat faptul că am trecut mai târziu la 4-3-3. A fost un test bun, jucătorii aveau nevoie de minute jucate şi au învăţat mult de la acest meci. Îl aveam pe Marcus Rashford pentru penaltiuri, iar apoi pe James Ward-Prowse, dar au ieşit amândoi. Ne aşteptam să execute Calvert-Lewin şi mă aşteptam să meargă Hendo la el şi să îl lase să execute. Data viitoare vom ţine cont de ierarhie“, a declarat Gareth Southgate, citat de news.ro.

“Categoric este un moment foarte bun pentru mine, faptul că am fost căpitan. Este ceva la ce visezi din copilărie. Astăzi am reuşit asta. A fost dificil. A trebuit să fim uniţi şi să muncim. A fost o provocare din punct de vedere defensiv. Dar ne-am creat multe ocazii”, a spus şi Rashford, marcatorul golului victoriei.

“Eram încrezător la penalti, dar portarul a avut o intervenţie bună. Nici nu am executat grozav, a fost la o înălţime bună pentru portar. Nu mă deranjează prea tare. Ar fi fost frumos să încununez revenirea cu un gol”, a concluzionat Henderson, starul lui Liverpool care nu l-a putut învinge pe Florin Niţă de la punctul cu var.

Anglia – România 1-0 | „Tricolorii”, prestaţie onorabilă la Middlesbrough! Florin Niţă a făcut un meci uriaş

România a pierdut la limită cu Anglia, scor 0-1, la capătul unui meci în care „tricolorii” au avut o prestaţie onorabilă. În prima repriză, Răzvan Marin, Adiţă Păun şi Deian Sorescu au ratat ocazii uriaşe.

Reclamă

În repriza secundă, englezii au marcat unicul gol al meciului, în minutul 68. Tiberiu Căpuşă l-a faultat pe Jack Grealish în careu, iar Marcus Rashford l-a învins pe Florin Niţă din penalty.

Acelaşi Niţă a fost uriaş pentru România. Portarul a apărat lovitura de la 11 metri executată de Jordan Henderson, starul lui Liverpool.

Florin Niţă
Profimedia

Ivan şi Cicâldău au avut o dublă ocazie la scurt timp după faza penalty-ului, însă fotbaliştii Craiovei nu au reuşit să marcheze. România a pierdut la limită, 0-1, iar naţionala lui Rădoi a ajuns la patru înfrângeri consecutive.

Reclamă 4 / 0/3

Anglia – România a fost cel mai tare meci din mandatul de selecționer al lui Mirel Rădoi. Statistic vorbind, acesta este cel mai slab selecționer din istoria naționalei, cu 7 înfrângeri în 12 meciuri și o medie de 2 goluri încasate de partidă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și