Închide meniul

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre transferul lui Florin Tănase: „Nu s-a aprobat încă bugetul!”

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2021, 8:25

Reclamă
Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre transferul lui Florin Tănase: „Nu s-a aprobat încă bugetul!

Flroin Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Transferul lui Florin Tănase pare iminent, în această vară. Becali nu a primit încă niciun răspuns, de la arabii care-l vor. Finanțatorul FCSB susține că „acolo nu s-au făcut încă bugetele”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Florin Tănase. Gigi Becali a dat noi detalii

Golgheterul Ligii 1 poate pleca de la FCSB. Becali susține însă că suma minimă pentru care i-ar da drumul este de 4,5 milioane de euro.

Echipa care îl vrea pe Tănase e din altă Arabia. Nu e din Arabia Saudită. M-au sunat de acolo și mi-au zis că nu s-a aprobat încă bugetul, nu știu când o să înceapă acolo în țările acestea arabe unde se duce el.

Nu știu la ce echipă, au zis să nu se supere domnul Becali că nu pleacă repede. Eu cred că Tănase va pleca” a spus Becali la Pro X.

Florin Tănase este curtat de mai multe cluburi

Becali pare și el decis să-l lase să plece pe Tănase. Finanțatorul FCSB a cerut inițial 5 milioane de euro. Patronul roș-albaștrilor a coborât până la 4,5 milioane de euro, dar acum s-a răzgândit din nou. Căpitanul de la FCSB este dorit de echipe importante din Europa, zona Golfului, dar și din State.

Reclamă

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Gigi Becali

Tănase a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de reușite. Dragomir consideră că finanțatorul FCSB ar trebui să-l lase să plece.

„Tănase este unul dintre cei mai buni jucători din România. Cred că Gigi ar trebui să-l lase să plece. A ajuns la maturitate și cred că este momentul să facă pasul spre o echipă de afară„, susține Dragomir.

26 de ani are Florin Tănase. Acesta este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului Vezi toate știrile
Citește și