Închide meniul

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre transferul lui Florin Tănase: „Nu s-a aprobat încă bugetul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 iunie 2021, 8:25

Gigi Becali, detalii de ultimă oră despre transferul lui Florin Tănase: „Nu s-a aprobat încă bugetul!

Flroin Tănase

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Transferul lui Florin Tănase pare iminent, în această vară. Becali nu a primit încă niciun răspuns, de la arabii care-l vor. Finanțatorul FCSB susține că „acolo nu s-au făcut încă bugetele”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transferul lui Florin Tănase. Gigi Becali a dat noi detalii

Golgheterul Ligii 1 poate pleca de la FCSB. Becali susține însă că suma minimă pentru care i-ar da drumul este de 4,5 milioane de euro.

Echipa care îl vrea pe Tănase e din altă Arabia. Nu e din Arabia Saudită. M-au sunat de acolo și mi-au zis că nu s-a aprobat încă bugetul, nu știu când o să înceapă acolo în țările acestea arabe unde se duce el.

Nu știu la ce echipă, au zis să nu se supere domnul Becali că nu pleacă repede. Eu cred că Tănase va pleca” a spus Becali la Pro X.

Florin Tănase este curtat de mai multe cluburi

Becali pare și el decis să-l lase să plece pe Tănase. Finanțatorul FCSB a cerut inițial 5 milioane de euro. Patronul roș-albaștrilor a coborât până la 4,5 milioane de euro, dar acum s-a răzgândit din nou. Căpitanul de la FCSB este dorit de echipe importante din Europa, zona Golfului, dar și din State.

Reclamă

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Gigi Becali

Tănase a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de reușite. Dragomir consideră că finanțatorul FCSB ar trebui să-l lase să plece.

„Tănase este unul dintre cei mai buni jucători din România. Cred că Gigi ar trebui să-l lase să plece. A ajuns la maturitate și cred că este momentul să facă pasul spre o echipă de afară„, susține Dragomir.

26 de ani are Florin Tănase. Acesta este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și