Închide meniul

Australia U23 – România U23 | Nicolae Dică mizează pe cartea atacului: „Îmi doresc mai mult pe faza ofensivă!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 iunie 2021, 17:04

Reclamă
Australia U23 – România U23 | Nicolae Dică mizează pe cartea atacului: „Îmi doresc mai mult pe faza ofensivă!

Nicolae Dică

Sursa: Federaţia Română de Fotbal

Nicolae Dică mizează pe cartea atacului în amicalul cu Australia U23. În meciul trecut, înfrângerea cu Mexic U23 0-1, „tricolorii” nu au strălucit la capitolul ofensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică mizează pe cartea atacului: „Îmi doresc mai mult pe faza ofensivă”

„Dicanio” îşi doreşte ca acest aspect să se schimbe, iar fotbaliştii săi să câştige partida cu australienii. Australia U23 – România U23 se joacă mâine, de la ora 21:00.

Jucătorii cu care am venit în acest moment aici nu fac parte din lotul pentru olimpiadă. Sunt jucători foarte tineri, jucători 2000-2002 născuţi, la care eu m-am gândit pentru campania următoare, cine va fi antrenor la echipa naţională de tineret să ştie că aceşti jucători au fost aici.

Am vrut ca jucătorii să nu aibă o vacanţă foarte lungă, să îi vedem pe jucătorii noi dacă pot face faţă la meciurile internaţionale la un nivel mai mare, ei fiind născuţi 2002-2001. Acesta a fost un obiectiv. Jucătorii pe care noi dorim să îi luăm la olimpiadă pe care îi avem în lot să vedem cum răspund la cerinţele noastre. Gândirea mea şi a lui Mirel este aceeşi despre fotbal.

Eu sper să obţinem o victorie în meciul cu Australia. Am spus după meciul cu Mexic că băieţii au avut o atitudine foarte bună, sunt mulţumit de acest lucru, îmi doresc mai mult pe faza ofensivă, să facem mai multe lucruri în ultimii 25 metri. Dacă vom reuşi mâne seară să câştigăm cu Australia îi voi felicita pentru ceea ce au făcut în această perioadă în cantonament”, a spus Dică, pentru FRF TV.

Reclamă

Nicolae Dică i-a întins o mână de ajutor lui Gigi Becali

Nicolae Dică i-a întins o mână de ajutor lui Gigi Becali. Selecţionerul care a condus naţionala U23 a României în amicalul cu Mexic U23 i-a oferit un sfat preţios patronului FCSB.

Dică l-a folosit pe Dragoş Nedelcu timp de 87 de minute în înfrângerea cu Mexic, 0-1. Fotbalistul FCSB a jucat ca fundaş central, iar Gigi Becali a primit un sfat preţios. „Dicanio” a anunţat că fotbalistul poate evolua fără probleme în defensivă, unde roş-albaştrii au avut mari probleme.

„Din punctul meu de vedere, a făcut un joc foarte bun ca fundaș central. Îl cunosc foarte bine pe Nedelcu, l-am antrenat la Steaua. Am luat această decizie pentru că am avut acele probleme de lot, Chindriș și Pașcanu sunt accidentați, iar Drăgușin nu a venit. De aceea am luat această decizie, ca el să joace fundaș central. Dar, din punctul meu de vedere, poate să joace fundaș central și mijlocaș central la fel de bine”, a spus Nicolae Dică pentru FRF TV.

Reclamă 4 / 0/3

Până în acest moment, Gigi Becali a transferat doi fundaşi la FCSB pentru a rezolva marea problemă. Este vorba despre Alexandru Crețu și Stipe Vucur.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și