Închide meniul
Foto

Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez. S-au apucat de golf după ce au plătit o avere pe o notă de plată

Publicat: 7 iunie 2021, 19:34

Reclamă
Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez. S-au apucat de golf după ce au plătit o avere pe o notă de plată

Andreea Bîrsan

Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez

Tânăra din România şi milionarul Julius Maximilian au atras toată atenţia în momentul în care şi-au comandat 50 de şampanii. Nu a avut probleme să achite nota de plată uriaşă, de 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez. Imagini spectaculoase

Julius are 34 de ani şi locuieşte în Elveţia. A venit de la Geneva cu un avion privat şi şi-a adus alături de el iubita şi câţiva prieteni apropiaţi.

Pentru câteva ore de distracţie, aceştia au ajuns să achite o sumă incredibilă. Şi-au comandat patru șampanii Armand de Brignac, 45 de șampanii Dom Perignon Rose şi 1 șampanie Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam.

Julius Maximilian şi Andreea Bîrsan nu se uită la bani nici după plecarea din România. Au zburat cu avionul privat direct la Sint-Tropez şi s-au cazat într-o locaţie exclusivistă. S-au apucat sportul bogaţilor şi îşi petrec toată ziua pe terenul de golf.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Andreea Bîrsan (@andreeabsn)

Andreea se bucură de vacanţă. Tânăra a studiat la VIA University College, din Danemarca. Tot acolo urmează cursurile de masterat. Andreea Bîrsan şi iubitul ei milionar s-au cunoscut de Revelion, în Dubai.

Românca este din Braşov şi face show pe conturile de socializare. Are aproape 10.000 de urmăritori. Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez, iar imaginile postate pe Instagram vorbesc de la sine.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și