Închide meniul

Mihai Neşu a dat startul unui proiect impresionant. Gigi Becali a venit în ajutorul lui. Ce i-a oferit patronul lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iunie 2021, 23:53

Mihai Neşu a dat startul unui proiect impresionant. Gigi Becali a venit în ajutorul lui. Ce i-a oferit patronul lui FCSB

Mihai Neşu, mărturii emoţionante din scaunul cu rotile

Mihai Neşu/ Antena Sport

Imobilizat într-un scaun cu rotile după teribila accidentare suferită la un antrenament al lui FC Utrecht, în mai 2011, Neşu va construi şi o biserică. De luni se sapă pentru fundaţia lăcaşului de cult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Mihai Neşu a dat startul unui proiect impresionant, la Oradea
Facebook Mihai Nesu Foundation

Mihai Neşu a dat startul unui proiect impresionant, la Oradea

Fostul său coechipier de la FCSB, Florin Lovin, a venit la Oradea în încercarea de a ajuta la strângerea de fonduri. Mai mulţi oameni de afaceri s-au oferit să ajute, iar printre aceştia a fost şi Gigi Becali.

În maximum doi ani trebuie să ridice centrul și să-l finalizeze. A obținut toate autorizațiile, acum începe construcția complexului. Primul pas este biserica și aleile principale. Este foarte mulțumit, cât timp am fost eu acolo a primit niște telefoane, sunt firme mari care vin alături de el. De la zi la zi vin oameni în jurul lui.

Și domnul Gigi Becali trebuie menționat. Tocmai a contribuit la achiziționarea unei noi mașini pentru Mihai, pentru a se deplasa cu ea. Avea probleme cu vechea mașină și domnul Gigi Becali i-a luat o nouă mașină acum”, a spus Lovin, la digisport.ro.

Mihai Neşu a dat startul unui program impresionat şi îi anunţă, pe cei care au donat, care este stadiul lucrărilor.

Reclamă

Azi continuam cu șantierul! La finalul săptămânii trecute s-au amplasat containerele care vor servi drept birouri si astăzi de dimineaţă s-a trasat spațiul pentru săparea fundației bisericii.

Nu uitați ca puteți susține constructia Complexului de recuperare Sfântul Nectarie trimițând un sms cu cuvântul CRED la 8844 , prin care donați 2 euro lunar. Va ținem la curent cu jurnalul de santier!„, a postat „Bichonul”.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Neşu, mesaj emoţionant pentru Gigi Becali şi oficialii Armatei: „Niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească!”

Cu multă putere şi multă credinţă, Mihai Neşu e gata să mute munţii din loc. El îi ajută şi pe alţii să creadă în steaua lor. Neşu a jucat 7 ani la Steaua şi FCSB! El a ţinut cu FCSB la titlu şi cu Steaua prietenului Ogăraru în bătălia pentru promovarea în Liga 2.

Mi se pare că niciuna nu poate să fie Steaua fără cealaltă. Sper să se unească la loc„, a precizat fostul fundaş pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și