Închide meniul

Florin Răducioiu are soluția salvatoare pentru Dinamo! Cine crede că ar putea readuce clubului gloria de altădată: ”Este un mare om de afaceri!”

Silviu Corneanu Publicat: 8 iunie 2021, 9:23

Reclamă
Florin Răducioiu are soluția salvatoare pentru Dinamo! Cine crede că ar putea readuce clubului gloria de altădată: ”Este un mare om de afaceri!”

Jucătorii lui Dinamo înaintea unui meci din Liga 1

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Soluția salvatoare pentru Dinamo ar putea veni de la Ion Țiriac. Florin Răducioiu consideră că omul de afaceri ar putea scoate echipa din mediocritatea în care se zbate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a terminat sezonul pe locul 6 în play-out. ”Câinii” se zbat de câțiva ani în a doua parte a clasamentului. Fanii așteaptă să vină cineva cu bani pentru a putea duce clubul în play-off.

Soluția salvatoare pentru Dinamo

Răducioiu susține că și Lucescu, Lupescu și Andone ar fi putut readuce gloria clubului Dinamo.

Dinamo este sufletul meu. Lucrurile s-au complicat din multe puncte de vedere acolo. S-a vândut clubul. Este peste puterile mele în momentul de faţă să înțeleg care este situaţia de fapt. Vreau ca Dinamo să se întoarcă la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii.

Mi-ar fi plăcut foarte mult ca Mircea Lucescu, Andone, Ionut Lupescu să se implice la Dinamo. Nu văd o soluţie externă, oameni care nu au nimic în comun cu fotbalul, cu Dinamo. Nu vreau să fiu polemic, dar asta e realitatea.

Reclamă

Mie mi-ar fi plăcut enorm să vină domnul Țiriac, este un mare om de afaceri, un iubitor de sport şi îmi pare rău că nu s-a implicat. Ar fi fost o soluţie extraordinară”, a declarat Florin Răducioiu.

Antrenorul lui Dinamo critică conducerea clubului

Uhrin mai are un an de contract cu Dinamo. Acesta ar vrea să continue în Ștefan cel Mare. Situația sumbră de la echipă îi dă însă mult de gândit.

Nu, nu am fost plătit deloc. Și nu cred că a fost plătit cineva. Trebuie să-l întrebi pe Mario, dar mă îndoiesc că este cineva plătit. Eu mai contract un an, da.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vreau să continui dar trebuie să am un plan de la cei care sunt în acționariatul clubului, vreau să văd ceva atitudine pentru că trebuie rezolvate foarte multe probleme”, a declarat Dusan Uhrin, potrivit Fanatik.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și