Închide meniul

Alexandru Dedu, uluit de performanţa realizată de Corona Braşov în Erste Liga: „A făcut istorie”. Ce obiectiv mai au braşovenii

Alex Masgras Publicat: 11 aprilie 2024, 17:02

Reclamă
Alexandru Dedu, uluit de performanţa realizată de Corona Braşov în Erste Liga: „A făcut istorie. Ce obiectiv mai au braşovenii

Alexandru Dedu, uluit de performanţa realizată de Corona Braşov în Erste Liga: "A făcut istorie". Ce obiectiv mai au braşovenii

Corona Braşov, după ce a câştigat finala Erste Liga / Facebook Corona Braşov

Alexandru Dedu a fost uluit de performanţa realizată de Corona Braşov, care a cucerit pentru prima oară în istoria sa Erste Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Braşovenii s-au impus în finala cu FTC-Telekom, după ce au câştigat toate cele patru meciuri, într-un ultim act care s-a desfăşurat în sistemul cel mai bun din şapte. În meciul care a decis soarta titlului, Corona Braşov s-a impus cu 4-1, pe teren propriu.

Alexandru Dedu, uluit de performanţa realizată de Corona Braşov în Erste Liga: „A făcut istorie”. Ce obiectiv mai au braşovenii

Alexandru Dedu, preşedintele clubului Corona Braşov, a declarat că este uluit de performanţa realizată de hocheiştii braşoveni şi că speră ca echipa să realizeze „tripla”, câştigând şi campionatul României, după ce a cucerit deja Cupa României.

„Pentru sportul românesc înseamnă o confirmare a faptului că în România avem echipe care practică hochei la un nivel decent, corect, în momentul de faţă. Pentru că este bine să se ştie că Erste Liga este alcătuită din toate formaţiile de primă ligă din Ungaria, plus trei echipe din România. Pentru Braşov înseamnă foarte mult. Braşovul are foarte mulţi iubitori de hochei, lucru care s-a văzut şi în finala asta.

Patinoarul a fost plin şi cred că 1.000 de oameni au rămas afară. Pentru braşoveni înseamnă foarte mult, pentru că Erste Liga nu s-a câştigat niciodată, campionatul naţional s-a câştigat, Cupa României s-a câştigat, dar niciodată Erste Liga.

Reclamă

Ne dorim din suflet să realizăm tripleta anul acesta, pentru că s-a câştigat Cupa României la începutul sezonului, iar săptămâna viitoare vom juca finala (campionatului) cu Ciucul. Şi ne batem pentru a avea un an istoric. Da, clar, Coroana a făcut istorie pentru că este primul trofeu Erste Liga pe care Corona îl câştigă şi este un motiv de mândrie şi de bucurie mare în Braşov”, a declarat Alexandru Dedu, preşedintele Corona Braşov, potrivit agerpres.ro.

Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, 28 aprilie – 4 mai, în AntenaPLAY

Echipa noastră evoluează şi în 2024 în al doilea eşalon al Campionatului Mondial, după ce, în 2023, la Nottingham, tricolorii au evitat retrogradarea în Grupa B, al treilea eşalon valoric. Atunci, ne-a salvat o victorie cu Lituania, 3-2.

Programul României la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A

Reclamă 4 / 0/3
  • România – Italia – 28 aprilie, 20:30
  • Slovenia – România – 30 aprilie, 13:30
  • Ungaria – România – 1 mai, 13:30
  • Coreea de Sud – România – 3 mai, 13:30
  • România – Japonia – 4 mai, 13:30

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și