Închide meniul
EXCLUSIV

Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf: „E strigător la cer! Nu ne permitem”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 31 ianuarie 2024, 18:23

Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf: „E strigător la cer! Nu ne permitem

Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf

Alin Petrache, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf. Preşedintele Federaţiei Române de Rugby a vorbit despre situaţia în care se află arena de 34 de milioane de euro, după ce bugetul societăţii care administrează arena a fost diminuat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrache s-a plâns de faptul că a avertizat că se va ajunge în această situaţie şi susţine că Federaţia Română de Rugby nu îşi va mai permite să dispute meciurile echipei naţionale pe stadionul Arcul de Triumf.

Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby a anunţat că echipa naţională a României trebuie să plătească 25.000 de euro pentru un singur meci disputat pe stadionul Arcul de Triumf, lucru pe care FRR nu şi-l permite:

„Eu am spus că vom ajunge în situaţia asta. Curtea de conturi ne-a transmis că vom ajunge în situaţia asta. Am spus lucrurile astea. Federaţia de Rugby şi-a spus punctul de vedere, că se va ajunge în această situaţie şi că nu ar fi bine să se ajungă.

În situaţia asta, am văzut că trebuie să jucăm cu echipa naţională de rugby a României şi să plătim o chirie de 25.000 de euro pe meci, ceea ce nu ne permitem. Nu putem să facem lucrul ăsta, e strigător la cer! Nu ştiu cum vom face”, a declarat Alin Petrache, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Elisabeta Lipă a clarificat situația de la stadionul „Arcul de Triumf”

Elisabeta Lipă a clarificat situația de la stadionul „Arcul de Triumf”. Președintele Agenției Naționale pentru Sport a vorbit despre situația stadionului care a costat suma de 34 de milioane de euro.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, stadionul „Arcul de Triumf” ar fi fost în pericol, având în vedere faptul că administrația acestuia nu mai are banii necesari pentru întreținerea arenei. După ce a fost vehiculată o posibilă închidere a complexului, Elisabeta Lipă a decis să facă lumină în acest caz.

Președintele Agenției Naționale pentru Sport a dezvăluit faptul că stadionul de peste 8.000 de locuri nu se va închide, chiar dacă bugentul societății care îl administrează a fost diminuat. Totodată, Elisabeta Lipă a anunțat faptul că bugetele reduse sunt un fapt întâlnit des în lumea sportului și a spus că prin „eficiență la locul de muncă”, lucrurile se pot rezolva.

Reclamă 4 / 0/3

”Cum să se închidă stadionul? Să fim serioși! De ce să fie închis, din cauza banilor? Toată lumea are fonduri insuficiente, nu doar Arcul de Triumf. Ce facem, închidem sportul românesc? Trebuie să fie acest stadion altfel decât restul lumii. Am avut ședință cu toți directorii de CSM-uri (n.r. – Cluburi Sportive Municipale).

Nu se închide nimic, stați liniștit. Toate bugetele sunt reduse, dar nu înseamnă că închizi. Există obligația de a face și venituri proprii. (n.r. – au declarat că au făcut venituri mai mari decât Arena Națională) Atunci cum nu au fonduri? E nevoie de eficiență la locul de muncă”, a spus Elisabeta Lipă, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și