Închide meniul

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au câştigat aurul la dans pe gheaţă! Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2023, 11:12

Reclamă
Americanii Madison Chock şi Evan Bates au câştigat aurul la dans pe gheaţă! Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au dat lovitura şi au câştigat aurul la dans pe gheaţă

Americanii Madison Chock şi Evan Bates, în timpul concursului / Profimediaimages

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au dat lovitura şi au câştigat aurul la dans pe gheaţă. Campionatul Mondial de Patinaj Artistic poate fi urmărit în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madison Chock şi Evan Bates au fermecat sâmbătă patinoarul din Saitama (Japonia) câştigând primul lor titlu de campioni mondiali la dans pe gheaţă, devansând perechea italiană formată din Charlene Guignard şi Marco Fabbri.

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au câştigat aurul. Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY

În ciuda unei căderi în programul liber ales, perechea americană, deja în fruntea clasamentului vineri după programul ritmic, a dominat competiţia, obţinând 226,01 puncte în cele două runde.

Pe treapta a doua a podiumului s-a situat perechea italiană Guignard – Fabbri, care a obţinut 219,85 puncte, iar pe locul 3 au fost canadienii Piper Gilles şi Paul Poirier (217,88 puncte).

La Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Saitama, din acest an, nu a fost prezentă perechea franceză Gabriella Papadakis – Guillaume Cizeron, campioni olimpici în 2022 şi de cinci ori campioni mondiali. Cei doi au anunţat, în iunie anul trecut, că şi-au luat un an de pauză competiţională, anunţă agerpres.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Bates şi Chock, care patinează împreună din sezonul 2011-2012, aveau în palmares trei medalii mondiale, argint în 2015 şi bronz în 2016 şi 2022, iar acum luptă pentru primul lor aur.

Cum arăta clasamentul probei de dans pe gheaţă după programul ritmic:

1. Madison Chock/Evan Bates (SUA) 91,94 puncte
2. Charlene Guignard/Marco Fabbri (Italia) 88,21
3. Piper Gilles/Paul Poirier (Canada) 87,34

Reclamă

Julia Sauter, locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Julia Sauter a terminat pe locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY. Clasarea a venit după cea mai bună evoluţie a sportivei din România din acest sezon.

Sauter a avut un punctaj total de 165.62 şi a terminat programul liber tot pe locul 20. Asta după ce, la programul scurt, obţinuse poziţia a 22-a.

Medalia de aur i-a revenit lui Kaori Sakamoto, cu un total de 224.61 puncte. Nipona a fost urmată de Haein Lee (220,94) şi de Loena Hendrickx (201.42).

Sauter, care a încheiat pe 10 la Europenele de anul acesta, a reuşit a doua sa performanţă la Mondiale, după ce anul trecut s-a clasat pe locul 18.

Pentru al doilea an la rând Campionatele Mondiale s-au desfăşurat fără patinatoarele ruse, excluse din cauza războiului declanşat de Rusia în Ucraina.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și