Închide meniul

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au câştigat aurul la dans pe gheaţă! Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2023, 11:12

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au câştigat aurul la dans pe gheaţă! Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au dat lovitura şi au câştigat aurul la dans pe gheaţă

Americanii Madison Chock şi Evan Bates, în timpul concursului / Profimediaimages

  • Campionatul Mondial de Patinaj Artistic poate fi urmărit în AntenaPLAY

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au dat lovitura şi au câştigat aurul la dans pe gheaţă. Campionatul Mondial de Patinaj Artistic poate fi urmărit în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Madison Chock şi Evan Bates au fermecat sâmbătă patinoarul din Saitama (Japonia) câştigând primul lor titlu de campioni mondiali la dans pe gheaţă, devansând perechea italiană formată din Charlene Guignard şi Marco Fabbri.

Americanii Madison Chock şi Evan Bates au câştigat aurul. Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, în AntenaPLAY

În ciuda unei căderi în programul liber ales, perechea americană, deja în fruntea clasamentului vineri după programul ritmic, a dominat competiţia, obţinând 226,01 puncte în cele două runde.

Reclamă

Pe treapta a doua a podiumului s-a situat perechea italiană Guignard – Fabbri, care a obţinut 219,85 puncte, iar pe locul 3 au fost canadienii Piper Gilles şi Paul Poirier (217,88 puncte).

La Campionatele Mondiale de patinaj artistic de la Saitama, din acest an, nu a fost prezentă perechea franceză Gabriella Papadakis – Guillaume Cizeron, campioni olimpici în 2022 şi de cinci ori campioni mondiali. Cei doi au anunţat, în iunie anul trecut, că şi-au luat un an de pauză competiţională, anunţă agerpres.ro.

Reclamă

Bates şi Chock, care patinează împreună din sezonul 2011-2012, aveau în palmares trei medalii mondiale, argint în 2015 şi bronz în 2016 şi 2022, iar acum luptă pentru primul lor aur.

Cum arăta clasamentul probei de dans pe gheaţă după programul ritmic:

1. Madison Chock/Evan Bates (SUA) 91,94 puncte
2. Charlene Guignard/Marco Fabbri (Italia) 88,21
3. Piper Gilles/Paul Poirier (Canada) 87,34

Reclamă 4 / 0/3

Julia Sauter, locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Julia Sauter a terminat pe locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY. Clasarea a venit după cea mai bună evoluţie a sportivei din România din acest sezon.

Sauter a avut un punctaj total de 165.62 şi a terminat programul liber tot pe locul 20. Asta după ce, la programul scurt, obţinuse poziţia a 22-a.

Medalia de aur i-a revenit lui Kaori Sakamoto, cu un total de 224.61 puncte. Nipona a fost urmată de Haein Lee (220,94) şi de Loena Hendrickx (201.42).

Sauter, care a încheiat pe 10 la Europenele de anul acesta, a reuşit a doua sa performanţă la Mondiale, după ce anul trecut s-a clasat pe locul 18.

Pentru al doilea an la rând Campionatele Mondiale s-au desfăşurat fără patinatoarele ruse, excluse din cauza războiului declanşat de Rusia în Ucraina.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Julia Sauter a scris istorie pentru România
Alte sporturi • 13 ian., 20:22
Julia Sauter a scris istorie pentru România! Ce s-a întâmplat la Campionatele Europene de patinaj artistic
Nemţoaica Julia Sauter e gata să concureze pentru România la Jocurile Olimpice
Alte sporturi • 9 dec., 9:01
Nemţoaica Julia Sauter e gata să concureze pentru România la Jocurile Olimpice. Patinatoarea, „cucerită” de papanaşi şi sarmale
Alte sporturi • 24 mart., 15:07
Julia Sauter a evoluat în programul liber de la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, LIVE în AntenaPLAY
Julia Sauter, locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic
Alte sporturi • 24 mart., 14:51
Julia Sauter, locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, după cea mai bună evoluţie a sezonului
Madison Chock şi Evan Bates, lideri în proba de dans după programul ritmic
Alte sporturi • 24 mart., 12:36
Madison Chock şi Evan Bates, lideri în proba de dans după programul ritmic. Campionatul Mondial de Patinaj Artistic e LIVE în AntenaPLAY