Închide meniul
Video

Julia Sauter, locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, după cea mai bună evoluţie a sezonului

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2023, 14:51

Julia Sauter, locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Julia Sauter, la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic / Profimedia Images

Julia Sauter a terminat pe locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY. Clasarea a venit după cea mai bună evoluţie a sportivei din România din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sauter a avut un punctaj total de 165.62 şi a terminat programul liber tot pe locul 20. Asta după ce, la programul scurt, obţinuse poziţia a 22-a.

Medalia de aur i-a revenit lui Kaori Sakamoto, cu un total de 224.61 puncte. Nipona a fost urmată de Haein Lee (220,94) şi de Loena Hendrickx (201.42).

Julia Sauter, locul 20 la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic

Românca a intrat pe gheaţă la programul liber şi a obţinut un punctaj de 109,60. Până acum, cel mai bun rezultat al Juliei fusese 104.08, în noiembrie 2022, la Trofeul John Wilson. De asemenea, şi timpul total, 165.62, e cel mai bun al stagiunii, faţă de 160,42, la Campionatul European.

Sauter a acumulat 56,02 puncte la programul scurt şi a fost clasată pe locul 22. Prima poziţie a fost ocupată de Kaori Sakamoto, cu 79,24 puncte, aceasta fiind urmată de Haein Lee, cu 73,62 puncte şi de Mai Mihara (73,46 puncte).

Reclamă

Sauter, care a încheiat pe 10 la Europenele de anul acesta, a reuşit a doua sa performanţă la Mondiale, după ce anul trecut s-a clasat pe locul 18.

Pentru al doilea an la rând Campionatele Mondiale s-au desfăşurat fără patinatoarele ruse, excluse din cauza războiului declanşat de Rusia în Ucraina.

Julia Sauter, singura româncă prezentă la Mondialul de Patinaj Artistic

Julia Sauter s-a născut în Germania, pe 18 iunie 1997, la Baden-Wurttemberg. Ea a început patinajul în țara natală și în 2010 a intrat în legătură cu Marius Negrea, fostul patinator român, alături de care se antrenează în prezent, în Germania.

Reclamă 4 / 0/3

Nemții au început să regrete că Julia a ales să concureze pentru Germania, în 2019, atunci când a terminat Europeanul peste cele două reprezentante ale lor. “Cea mai bună patinatoare a Germaniei reprezintă România”, nota Bild.

Federaţia Română de Patinaj a fost dizolvată în 2018, din cauza nergulilor financiare. Astfel că Julia și Marius plătesc din propriul buzunar prezenta la competițiile internaționale. Pentru a reuși asta, Julia a dezvăluit că are trei joburi.

“Viața este scumpă și încerc să supraviețuiesc, să strâng bani pentru a face ce-mi place. Îmi doresc să reprezint România la Jocurile Olimpice!

Lucrez în trei locuri că să mă pot antrena în patinoare și să pot merge la competiții. Plătesc că să concurez pentru România”, a spus Julia.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și