Închide meniul

Ana Maria Popescu, poveste neştiută cu Cristi Borcea: „Nu puteam să trec peste!” Ce s-a întâmplat în urmă cu 6 ani la aeroport: „Am rămas cu asta”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 august 2021, 10:12

Ana Maria Popescu, poveste neştiută cu Cristi Borcea: „Nu puteam să trec peste! Ce s-a întâmplat în urmă cu 6 ani la aeroport: „Am rămas cu asta

Ana Maria Popescu

Profimedia

Ana Maria Popescu a dezvăluit de ce este „supărată” pe Cristi Borcea

„Sigur nu vine domnul Borcea de undeva, că sunt prea multe microfoane?”, a spus Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice, la sosirea pe aeroport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă gluma nu a fost înţeleasă atunci de multă lume, sportiva a venit cu explicaţii. Aceasta a povestit o amintire din urmă cu şase ani care a marcat-o.

„Aterizarea a fost lină, ce s-a întâmplat după… De obicei când vii în țară de la concursuri nu se întâmplă să te aștepte toată lumea acolo. Când vii de la Campionate Mondiale, de la Campionate Europene nu se înghesuie lumea. Acum am fost și noi surprinși. Cred că gluma mea de la început nu a fost înțeleasă de toată lumea.

În anul 2015, noi eram așa într-un stres continuu. Mergeam la competiții la fiecare două săptămâni și alergam pentru puncte că să ne calificăm la Rio. Avusesem o competiție chiar la Rio de la care ne-am întors cu bronz pe echipe. Nimic ieșit din comun. Pentru noi la Mondiale putea fi chiar o dezamăgire. Era o medalie de bronz.

Când am aterizat și am ieșit din aeroport și s-au deschis ușile, am văzut o groază de camere și ne-am speriat. Nu înțelegeam! De unde atâta interes pentru scrimă și e totuși o medalie de bronz. Moment în care unul dintre jurnaliști, unul dintre puținii care ne așteptau, pentru că mai sunt și excepții, mi-a spus că dânșii îl așteptau pe domnul Borcea, nicidecum pe noi. Dar când am apărut acolo și un cameraman a considerat că reprezentăm interes, au venit toți. Am rămas cu asta. Nu puteam să trec peste pentru că am rămas cu aceeași senzație”, a declarat Ana Maria Popescu pentru playsport.ro.

Reclamă

Ana Maria Popescu a explicat motivul pentru care l-a lăsat pe Eduard Novak cu mâna întinsă

Ana Maria Popescu a revenit din Japonia cu medalia de argint cucerită la vârsta de 36 de ani, după ce a trecut peste o accidentare gravă. Înaintea discursului ținut la aeroportul Henri Coandă, ea l-a sfidat pe ministrul Novak, cel care afirmase că „şi dacă bugetul Federaţiei de Scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana Maria nu putea să câştige aurul”.

La scurt timp, sportiva a venit cu explicaţii. „A fost gestul meu de revoltă. Dar nu mă definește nici ca om, nici ca sportiv. Atunci când mi-a întins mâna, am văzut în el sistemul, am văzut ce e mai rău. Sportivului Eduard Novak îi țin pumnii, ciar îmi doresc să ia aurul”, a mai spus sportiva pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ana Maria Popescu a dezvăluit de ce este „supărată” pe Cristi Borcea
  • Ce s-a întâmplat în urmă cu 6 ani la aeroport

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și