Închide meniul

Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale U23 din Canada!

Publicat: 23 august 2024, 22:04

Reclamă
Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale U23 din Canada!

Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale U23 din Canada!

Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă / Facebook COSR

Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale U23 din Canada! Româncele au dominat finala de la dublu vâsle de la un capăt la altul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în Canada, la seniori, Ionela Cozmiuc a obţinut calificarea în finala probei de simplu, categorie ușoară. Ionela Cozmiuc e la ultima competiţie din carieră.

Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale U23 din Canada!

Aur mondial!

Canotoarele Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au câștigat titlul mondial U23 la dublu vâsle la Campionatele Mondiale de Canotaj de la St. Catharines, Canada.

Româncele au dominat finala și au adus al doilea aur pentru România după cel de la patru vâsle feminin.

Reclamă
Reclamă

Bravoo, fetelor!”, a transmis COSR, pe Facebook.

Ionela Cozmiuc ţinteşte un nou aur la Campionatele Mondiale, la ultima ei competiţie!

După ce a cucerit argintul, la Jocurile Olimpice 2024, alături de Gianina Van Groningen, Ionela Cozmiuc a anunţat că se va retrage după Campionatele Mondiale. Ionela Cozmiuc anunţa că vrea să se concentreze pe familie. Ea îşi doreşte să spună adio canotajului cu o medalie de aur la Campionatele Mondiale.

Reclamă

E în finala mondială! Campionii rămân campioni!

Ionela Cozmiuc s-a calificat în finala probei de simplu categorie ușoară de la Campionatele Mondiale de Canotaj, care se desfășoară la St Catharines, Canada.

După victoria din serii, Cozmiuc Ionela a fost azi prima în semifinala a 2-a, și va lupta mâine pentru al doilea titlu mondial în această probă, după cel din 2022, de la Racice. Ionela mai are în palmares și două titluri europene în această probă, la Munchen 2022 și Bled 2023.

Ionela e dublă campioană mondială, campioană europeană și vicecampioană olimpică în proba de dublu vâsle categorie ușoară, toate medaliile câștigate alături de Gianina van Groningen.
Aceasta este ultima competiție la care participă Ionela, canotoarea anunțându-și retragerea la întoacerea de la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Succes, Ionela! Campionii rămân campioni!”, a transmis COSR, pe Facebook.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:48 24 aug.

Cristi Săpunaru, cuvinte uriaşe despre Marius Şumudică: „E fratele meu mai mare! Aş face orice pentru el!”

0:44 24 aug.

Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”

0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos
Citește și