Închide meniul
Video

Andreea Ana a pierdut finala de la Campionatul European de lupte U23: „Nu e medalia pentru care am venit”. Ce a spus despre Jocurile Olimpice

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 martie 2023, 21:30

Andreea Ana a pierdut finala de la Campionatul European de lupte U23

Andreea Ana a pierdut finala de la Campionatul European de lupte U23 / Federatia Romana de Lupte (FRL)

Andreea Ana a pierdut finala de la Campionatul European de lupte U23, la categoria 55 kg. Sportiva din România a fost învinsă în ultimul act din Sala Polivalentă de suedeza Emma Malmgren. Andreea a ratat medalia de aur dramatic, la puncte, și a fost extrem de dezamăgită la final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Ana a încheiat competiția desfășurată la București cu medalia de argint. „Nu e medalia pentru care am venit”, a declarat sportiva.

Andreea Ana a pierdut finala de la Campionatul European de lupte U23: „Nu e medalia pentru care am venit”

Andreea Ana a reușit un turneu excelent, dar a ratat la limită medalia de aur.

În ciuda înfrângerii suferite în finala Campionatului European de lupte U23, sportiva noastră rămâne optimistă în ceea ce privește viitorul.

Andreea Ana a recunoscut că îi zboară gândul la Jocurile Olimpice de la Paris. Tânăra luptătoare visează să se califice la prestigioasa competiție din 2024.

Reclamă

„Într-adevăr, nu este medalia după care am venit, dar este o medalie de argint și este o medalie muncită pentru care trebuie să mă bucur.

Îmi doresc să obțin o medalie la Campionatul Mondial de seniori. N-are cum să nu-mi zboare gândul spre Paris, dar mai am de muncit”, a declarat Andreea Ana.

De-a lungul carierei, Ana a câștigat aurul la Campionatul Mondial și European de seniori.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Florin Mihai, performanţa carierei

Sportivul Denis Florin Mihai a câștigat medalia de aur la Campionatele Europene de lupte Under-23, găzduite de Sala Polivalentă de la Bucureşti, luni, după ce s-a calificat în finala cat. 55 kg, la greco-romane, anunţă agerpres.ro.

Mihai l-a învins în finală pe armeanul Karapet Manvelian, cu scorul de 7-3. Trecuse în sferturi pe moldoveanul Leonid Moroz, iar în semifinale de ucraineanul Eduard Strilciuk.

În limitele cat. 63 kg, Petru Victor Alexe a fost învins în preliminarii de polonezul Mairbek Salimov, iar la cat. 77 kg, Iulian Vasile Lungu a cedat în calificări în faţa georgianului Hvicea Ananidze.

România participă la competiţie cu 30 de sportivi, la greco-romane urmând să mai evolueze Adrian Daniel Anton (cat. 60 kg), Iosif Alexandru Ionescu (cat. 67 kg), Igor Andrei Botez (cat. 72 kg), Vasile Daniel Cojoc (cat. 82 kg), Ionuţ Florin Cristinel Goşa (cat. 97 kg).

Anul trecut, delegaţia României a încheiat Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Plovdiv cu cinci medalii, aurul câştigat de Andreea Beatrice Ana (cat. 55 kg), argintul cucerit de Amina Roxana Capezan (cat. 65 kg), Maria Larisa Niţu (cat. 72 kg) şi Krisztian Biro (cat. 74 kg, lupte libere) şi bronzul obţinut de Denis Florin Mihai (cat. 55 kg, greco-romane).

Recomandări
  • Săptămâna mega-finalei America Express, de duminică 19 Martie, până duminică 26 Martie. Duminică 20.00, Luni, Marți, Miercuri 20.30 și Duminică 20.00 doar pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și