Închide meniul

Andreea Cotruța, sacrificii mari pentru medaliile de aur: „Am văzut îngeri, apoi am căzut!”

Sebastian Cristian Publicat: 17 aprilie 2023, 17:15

Reclamă
Andreea Cotruța, sacrificii mari pentru medaliile de aur: Am văzut îngeri, apoi am căzut!”

Andreea Cotruța, sacrificii mari pentru medaliile de aur

Andreea Cotruța / Foto: Facebook Federația Română de Haltere

Andreea Cotruța a făcut sacrificii mari pentru medaliile de aur. Sportiva din România a cucerit ieri trei medalii de aur la Campionatul European de Haltere, însă a trecut printr-un moment foarte dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul European de Haltere de la Yerevan poate fi urmărit în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Andreea Cotruța, sacrificii mari pentru medaliile de aur: „Am văzut îngeri, apoi am căzut!”

Sportiva de 19 ani a reușit să îmbogățească palmaresul României la competiția de la Yerevan, impunându-se la total, smuls și aruncat de la categoria 55 de kilograme. Totuși, Andreea Cotruța a trecut printr-un moment foarte tensionat.

Intrată ultima în concurs la 55 de kg, românca a leșinat atunci când a executat a doua tentativa la 110 kg, stilul aruncat. A început execuția, însă nu a reușit să o ducă până la final, prăbușindu-se pe spate.

Medicul competiția a intervenit repede pentru a-i acorda ajutor, însă Andreea a reușit să-și revină de una singura și se îndrepta spre sala de încălzire.

Reclamă

„Nu știu ce se întâmplase. Am văzut îngeri, oameni care zburau în jurul sălii, apoi am căzut”, a declarat Andreea Cotruța pentru site-ul federației internaționale.

După câteva minute de relaxare, sportiva a încercat ultima ei tentativă, de data această cu succes! Andreea Cotruța a executat perfect și a cucerit medalia de aur.

Românii fac spectacol la Campionatul European de Haltere, care e LIVE EXCLUSIV in AntenaPLAY. Andreea Cotruța și Valentin Iancu, medaliații zilei

Românii fac spectacol la Campionatul European de Haltere, care e LIVE EXCLUSIV in AntenaPLAY. Andreea Cotruța și Valentin Iancu au fost medaliații zilei.

Reclamă 4 / 0/3

A doua zi de concurs la Europenele de Seniori de la Yerevan 2023 a fost una plină de succes pentru sportivii români.

Sportiva română Andreea Cotruţa a cucerit trei medalii de aur la cat. 55 kg, duminică, la Campionatele Europene de haltere de la Erevan. Cotruţa a luat aurul la smuls cu 91 kg, s-a impus la stilul aruncat cu 110 kg, ratând câte o încercare la fiecare, iar la total a câştigat cu 201 kg.

România a ajuns la un bilanţ de 11 medalii după două zile de competiţie, şase de aur, trei obţinute de Mihaela Cambei (cat. 49 kg) şi trei de Andreea Cotruţa (55 kg), trei de argint, dintre care două câştigate de Cosmina Pană la cat. 45 kg (smuls şi total), şi una de Valentin Iancu la cat. 55 kg (aruncat), şi două de bronz, câştigate de Iancu la cat. 55 kg (smuls şi total).

România participă cu o delegaţie formată din nouă sportivi, trei băieţi şi şase fete, obiectivul fiind câştigarea a patru medalii şi şase clasări pe locurile 4-6, anunță agerpres.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și