Închide meniul
VIDEO

Andreea Dragoman – Szu-Yu Chen 4-0, în primul tur al Campionatului Mondial 2023

Antena Sport Publicat: 21 mai 2023, 14:20

Reclamă
Andreea Dragoman – Szu-Yu Chen 4-0, în primul tur al Campionatului Mondial 2023

Andreea Dragoman - Szu-Yu Chen LIVE VIDEO (13:00), în primul tur al Campionatului Mondial 2023

Andreea Dragoman, în timpul unui meci / Profimedia Images

Andreea Dragoman – Szu-Yu Chen 4-0. Andreea Dragoman a învins-o în primul tur al Campionatului Mondial 2023 pe Szu-Yu Chen, cu 4-0, una din marile surprize ale competiției. Partida a fost în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a fost unul de foc pentru românca de 22 de ani. A fost a doua întâlnire dintre cele două jucătoare, iar sportiva din Taiwan s-a impus în prima.

Andreea Dragoman – Szu-Yu Chen 4-0

Update 15:23: Andreea Dragoman o învinge pe Szu-Yu Chen, cu 4-0.

Update 15:16: Dragoman joacă senzațional și conduce cu 3-0, după ce se impune cu 11-2.

Update 15:11: Dragoman conduce cu 2-0, după ce s-a impus cu 12-1o în actul secund.

Reclamă

Update 15:03: Dragoman conduce cu 1-0 la seturi, după o revenire spectaculoasă, 13-11.

Update 13:52: Începe meciul dintre Andreea Dragoman și Szu-Yu Chen.

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială.

Chen are în cont două medalii la Campionatul Mondial, pe echipe, de pe vremea când evolua pentru Taipei.

Dragoman a început să joace tenis de masă când nici nu împlinise șapte ani, la Mediaș, la C.S. Romgaz, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Vaida, iar primul rezultat notabil l-a obținut trei ani mai târziu, în 2007, când s-a clasat pe primul loc la Top 16 Europa, competiție rezervată minicadetelor.

În 2016, considerat cel mai bun an al său în competiția junioarelor, a ocupat locul 2 în Top 10 Europa, a fost a treia în Grand Final, a făcut parte din echipa României care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului CE, alături de Adina Diaconu, Andreea Clapa și Mihaela Plaeașu, și a culminat cu cucerirea titlului mondial la dublu, alături de Adina Diaconu, se arată pe cosr.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și