Închide meniul
Video

Andrei Prioteasa, pregătit pentru debutul la Europeanul de polo (vineri, 21:15, în AntenaPLAY). Vrea să-i dedice soţiei victoria

Publicat: 4 ianuarie 2024, 21:25

Reclamă

Andrei Prioteasa, pregătit pentru debutul la Europeanul de polo

Andrei Prioteasa şi soţia lui

Poloul şi gimnastica ritmică fac casă bună împreună! Doar că îndrăgostiţii se văd tot mai rar din cauza succesului pe care-l au cu sportul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prioteasa e poloistul care îi va dedica soţiei fiecare reuşită de la Europeanul din Croaţia, care se vede în AntenaPLAY. Ştefania le antrenează pe fetiţele de la gimnastică ritmică iar, în primăvara aceasta îi va dărui un baieţel.

Andrei Prioteasa, pregătit pentru debutul la Europeanul de polo

Când eu vin acasă, ea pleacă, de obicei… sau când ea vine acasă, eu plec. Mereu, când ajung acasă, pe ea vreau să o văd prima dată„, a declarat Andrei Prioteasa pentru AntenaSport.

Şi bebeluşul trebuie să se faca neapărat sportiv.

Inevitabil o să ajungă ori la bazin, ori în sala de gimnastică„, a glumit poloistul român.

Reclamă

Şi fetele şi băieţii debutează vineri, la EURO, în direct în AntenaPLAY. Fetele, cu Cehia, de la 10:00, iar baieţii care ţintesc primele opt locuri, cu Olanda, seara, de la ora 21:15.

Primul meci, cu Olanda, o sa fie decisiv„, a ţinut să afirme selecţionerul Bogdan Rath.

Tricolorii, debut infernal la Campionatul European de polo

România – Olanda LIVE VIDEO. România întâlneşte Olanda în primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de polo masculin, ce se va disputa la Dubrovnik. Duelul începe la 21:15 şi va fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul cu Olanda este cel mai greu al tricolorilor la Eupeanul din Croaţia. AntenaPLAY transmite live meciurile României, semifinalele şi finala competiţiei. Dacă vom ajunge între primele 8 echipe, ne vom asigura prezenţa la Campionatul Mondial.

Este cel mai frumos lucru din întreaga mea carieră. Am reprezentat România la juniori şi la seniori. Sunt de 12 ani în această echipă. Sper să îmi ajut colegii cum voi putea. Meciul cu Serbia e cel mai frumos moment al carierei.

Trebuie să ne câştigăm grupa. Jucăm cu Olanda, care e cel mai greu meci. Ne dorim să ajungem la meciul de baraj pentru intrarea între primele 8, care au o şansă de 99% să ajungă la Campionatul Mondial. Şi acesta este obiectivul nostru.

Emoţiile sunt tot timpul, fără ele ar însemna că ne-am pierdut pasiunea. E nevoie de multă experienţă, dar e important să avem încredere. Eu încerc să merg pe ceea ce simt în ziua meciului. Eu dau 100%”, a spus căpitanul Ţic, conform paginii de Facebook Federatia Romana de Polo.

Programul României la CE de polo masculin:

Olanda – România – 5 ianuarie (21:15)
România – Slovenia – 7 ianuarie (18:45)
Slovacia – România – 9 ianuarie (18:45)

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și