Închide meniul

AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 martie 2024, 10:30 / Actualizat: 23 martie 2024, 20:58

AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României

AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel

Cristina Pîrv / Facebook

AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel (10:30). Cea mai bună voleibalistă din istoria României vine cu poveşti de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Pîrv a jucat în cele mai importante ţări din lumea voleiului precum Italia, Franţa sau Brazilia, câştigând multiple titluri în aceste ţări.

AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel (10:30)

În ţară, Cristina Pîrv a jucat la Dinamo, acolo unde a câştigat titlul de două ori. Fost căpitan al naţionalei României, Cristina Pîrv a fost desemnată şi cea mai bună jucătoare a Europei.

La echipa naţională a României, Cristina Pîrv a jucat la Campionatele Mondiale din 1994 şi 2002, dar şi la Campionatul European din 2001.

Cristina Pîrv, dezvăluiri despre cadoul pe care i l-a făcut lui Pele

Cristina Pîrv, dezvăluiri despre cadoul pe care i l-a făcut lui Pele. Cristina Pîrv a fost o regină a voleiului în Brazilia. Acolo l-a întâlnit pe regele Pele, pe care l-a tratat cu palinca românească!

Reclamă

Cristina Pîrv şi Pele s-au întâlnit la mai multe evenimente în Brazilia. „Era un om simplu, foarte prietenos. I-am dat o pălincă”, şi-a amintit Cristina Pîrv în exclusivitate pentru Antena Sport.

„Chiar îmi pare rău că nu pot să ajung la înmormântare. Mi-aduc aminte la Curitiba, când ne-am reîntâlnit şi i-am dat pălinca, acel simbol al Transilvaniei. Şi pentru mine a fost întotdeauna o inspiraţie„, a mai spus Cristina Pîrv.

Pele i-a oferit Cristinei un tricou cu autograf pentru fiul său, Patrick.

Reclamă 4 / 0/3

Este important ceea ce facem, ceea ce lăsăm în urma noastră. Cred că Pele a lăsat mult în urma lui. Cred că o să trăiască pentru totdeauna în sufletele noastre, in inimile noastre„, a mai spus Cristina Pîrv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și