Închide meniul
Video

Cristina Pîrv, dezvăluiri despre cadoul pe care i l-a făcut lui Pele: „I-am dat o pălincă! Îmi pare rău că nu pot să ajung la înmormântare!” EXCLUSIV

Publicat: 30 decembrie 2022, 21:02

Cristina Pîrv, alături de marele Pele

Cristina Pîrv, alături de marele Pele. Sursa: Antena Sport

  • Cristina Pîrv şi Pele s-au întâlnit la mai multe evenimente în Brazilia
  • Cristina Pîrv, dezvăluiri despre cadoul pe care i l-a făcut lui Pele

 

Cristina Pârv, dezvăluiri despre cadoul pe care i l-a făcut lui Pele. Cristina Pîrv a fost o regină a voleiului în Brazilia. Acolo l-a întâlnit pe regele Pele, pe care l-a tratat cu palinca românească!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Pîrv şi Pele s-au întâlnit la mai multe evenimente în Brazilia. „Era un om simplu, foarte prietenos. I-am dat o pălincă”, şi-a amintit Cristina Pârv în exclusivitate pentru Antena Sport.

Cristina Pîrv, dezvăluiri despre cadoul pe care i l-a făcut lui Pele

„Chiar îmi pare rău că nu pot să ajung la înmormântare. Mi-aduc aminte la Curitiba, când ne-am reîntâlnit şi i-am dat pălinca, acel simbol al Transilvaniei. Şi pentru mine a fost întotdeauna o inspiraţie„, a mai spus Cristina Pîrv.

Reclamă

Pele i-a oferit Cristinei un tricou cu autograf pentru fiul său, Patrick.

Este important ceea ce facem, ceea ce lăsăm în urma noastră. Cred că Pele a lăsat mult în urma lui. Cred că o să trăiască pentru totdeauna în sufletele noastre, in inimile noastre„, a mai spus Cristina Pîrv.

Reclamă

Mircea Lucescu, cuvinte uriaşe după moartea lui Pele

Mircea Lucescu, cuvinte uriaşe după moartea lui Pele. Lucescu şi Pele au fost adversari la Campionatul Mondial de fotbal din 1970 şi au făcut schimb de tricouri.

„Mai mult de un an se chinuia cu boala asta. Cel mai important lucru a fost că a putut să vadă Campionatul Mondial. Pentru el, un om al fotbalului, un om născut pentru a face fotbal şi pentru tot ce a reprezentat el pentru fotbalul mondial, a fost un lucru important. Cu el, multe lucruri s-au schimbat în fotbal, a devenit universal.

Cu el, cu Santos, cu Brazilia. Din momentul acela, fotbalul a început să fie şi mai urmărit. A însemnat imaginea fotbalului. A lăsat în urma lui foarte multe regrete pentru cei care l-au văzut jucând şi l-au cunoscut. A lăsat şi nişte momente senzaţionale. Prezenţa lui pe un teren de fotbal stârnea un interes deosebit, stadioanele se umpleau.

Reclamă 4 / 0/3

Calităţile lui erau deosebite. Şi fizice, şi tehnice şi tactice. A fost un jucător complet din toate punctele de vedere. A fost un tip inteligent. Să joci fotbal la nivelul acesta nu este de ajuns să dai cu piciorul în minge sau să ai talent. Trebuie să ai şi o inteligenţă naturală. E păcat că s-a stins, dar asta este soarta noastră. A fost un mare jucător, fenomenal. Pe teren era un câine, avea o agresivitate pozitivă”, a spus Mircea Lucescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer
Fotbal extern • 8 ian., 19:50
Mesajul apărut pe contul lui Pele, imediat după anunțul tragic al morții lui Franz Beckenbauer
Mesajul Papei Francisc la un an de la moartea marelui Pele. Ceremonie impresionantă la Rio de Janeiro
Extra • 30 dec., 9:44
Mesajul Papei Francisc la un an de la moartea marelui Pele. Ceremonie impresionantă la Rio de Janeiro
Fiul lui Pele a făcut o dezvăluire uluitoare
Fotbal extern • 26 dec., 15:51
Fiul lui Pele a făcut o dezvăluire uluitoare. Edinho crede că tatăl său ar fi fost trist din cauza fotbalului din Brazilia
Santos retrage temporar numărul lui Pele
Fotbal extern • 13 dec., 19:09
Santos retrage temporar numărul lui Pele! Decizie incredibilă, după retrogradarea în liga a 2-a