Închide meniul

AS.ro LIVE | Denisa Dragomir a fost invitata lui Cătălin Oprișan! ”Crăiasa munţilor” a venit cu povești de senzaţie

Reclamă

Publicat: 8 noiembrie 2021, 23:45 / Actualizat: 9 noiembrie 2021, 11:23

AS.ro LIVE | Denisa Dragomir a fost invitata lui Cătălin Oprișan! ”Crăiasa munţilor” a venit cu povești de senzaţie

Denisa Dragomir, invitata lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Antena Sport

Denisa Dragomir, invitata lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

O româncă este crăiasa munţilor. Niciun vârf nu e greu de atins pentru ea, dar alergarea pe munte e un sport periculos. Orice pas greşit o poate costa viaţa!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa, fata care a cucerit trei vârfuri din Făgăraş în mai puţin de două ore, se antrenează de două ori pe zi ca să-şi îndeplinească visul, un titlu mondial! Românca a trăit aventura vieţii în Alpi.

Deja începuse să mă doară capul, aveam stări de ameţeală, de vomă, plus că am stat mult pe creastă la 3.200 metri şi nu am avut apă la mine. Am rămas fără apă şi m-am deshidratat extraordinar de mult„, a dezvăluit Denisa Dragomir.

Denisa e dependentă de skyrunning. Alergările montane îi oferă experienţe de neuitat. „În străinătate nu gaseşti oi pe traseu, dar la noi e ceva specific. Am văzut căprioare, cerbi. Dar cu urşi şi lupi sper să nu mă întâlnesc„, a mai spus românca.

Denisa aleargă de cinci ani pe marginea râpelor. „Sunt conştientă că orice pas greşit mă poate costa„, a transmis Denisa.

Reclamă
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și