Închide meniul

AS.ro LIVE | Irina Negoi, campioana națională la Karate, a fost invitata lui Cătălin Oprișan

Antena Sport Publicat: 22 iulie 2022, 8:00 / Actualizat: 21 decembrie 2023, 19:56

Reclamă
AS.ro LIVE | Irina Negoi, campioana națională la Karate, a fost invitata lui Cătălin Oprișan

Irina Negoi e invitata lui Cătălin Oprișan, la AS.ro LIVE

Irina Negoi, în timpul unui concurs de Karate / Facebook Irina Negoi

AS.ro LIVE | Irina Negoi, campioana națională la Karate, a fost invitata lui Cătălin Oprișan. Tânăra luptătoare a venit cu povești minunate din sportul pe care îl practică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina se descurcă excelent atât la turneele de Karate, cât și la învățătură. Ea a intrat cu cea mai mare medie la facultate.

AS.ro LIVE | Irina Negoi, campioana națională la Karate, este invitata lui Cătălin Oprișan

Irina Negoi a intrat prima la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București (UNEFS), cu cea mai mare medie – 9,69. Tânăra sportivă este campioană națională la Karate și componentă a lotului național de Karate al României.

În timpul liber, Irina este și antrenoare de copii, la CS Scorpion Bucureștii Noi. Ea reușește să împace școala și antrenamentele foarte bine, iar rezultatele sale vorbesc de la sine.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a ăprăbuşit echipa din Bănie

13:56

Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu – Jian Zeng / Izaac Quek LIVE VIDEO (15:55) în AntenaPLAY, în turul 2 la China Smash 2024

13:36

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în finala de la Beijing! Bornă impresionantă a spaniolului după victoria cu Medvedev

13:22

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

13:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Kawasaki – Gwangju se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

12:48

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și