Close

AS.ro LIVE | Johanna Toth și Chelsea Gandrabura au fost invitatele lui Cătălin Oprișan! Frumoasele poloiste au venit cu povești savuroase din bazin

Publicat: 24 februarie 2022, 8:00. Actualizat: 24 februarie 2022, 11:20

Johanna Toth și Chelsea Gandrabura au fost invitatele lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Frumoasele poloiste vin cu povești savuroase din bazin.

Reclamă
Johanna Toth și Chelsea Gandrabura

Colaj Instagram / Facebook

Johanna Toth și Chelsea Gandrabura, invitatele lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE

Chelsea Gandrabura e frumoasa poloistă de la Dinamo care şi-a învins temerile la „Splash! Vedete la apă!”, show-ul de la Antena 1.

Reclamă

„Este diferenţă foarte mare între polo pe apă şi săriturile în apă. În apă, pot să stau şi zece ore fără să mă ating de mal. Dar în momentul în care am ajuns la rampa de 10 metri, am fost terminată moral şi fizic. Îmi tremurau picioarele, nu mai ştiam de mine. (…) Nu ştiam că am frica asta în mine, până nu m-am dus să văd cum e!”, a povestit tânăra pentru AS.ro.

Căpitan de echipă la Dinamo, Chelsea s-a împrietenit repede la filmări cu rivalii din concurs, Giani Kiriţă şi Pulhac.

„Din start, Giani, Pulhac cu glume, cu chestii de-astea care m-au făcut să mă simt bine. Doi căpitani dinamovişti, am avut şi chestia asta între noi, că cine pe cine bate. Eu fiind căpitan acum, el fiind căpitan înainte… spiritul ăsta de Dinamo!”, a mai povestit Chelsea.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
10:18 „George Becali PFA!” Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine: „Da, e adevărat! Am trecut 150 de oi!” 9:46 FotoSoţia lui Cristi Borcea, emoţionată până la lacrimi: „Am primit mai mult decât am cerut”. Mesajul copleşitor al Valentinei Pelinel 9:28 „Strigaţi tare, să se audă până în Austria!” Galeria de la Dinamo a luat atitudine, după ce austriecii au blocat intrarea României în Schengen 9:05 Care sunt şansele ca Lionel Messi să joace alături de Cristiano Ronaldo la PSG. Anunţul făcut de Nasser Al-Khelaifi 9:04 VideoSandu Lungu, pariu nebun înainte de lupta cu Gyula „Barbarul”: „Sunt mulţi care dau doar din gură!” iFight Heroes „Bătaie-n Balcani” e vineri, 16 decembrie, LIVE pe AntenaPlay 8:33 Mihai Stoica, moment genial cu Dan Petrescu: „Mai bine taci din gură! Te duci şi te plimbi!” 8:32 Aurel Ţicleanu, uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu: „Unde s-au rupt lucrurile?” 8
dec.
23:41
Gigi Becali insistă pentru primul transfer al iernii la FCSB: „M-a întrebat de el! Pot să îi dau drumul cu nişte condiţii”
8
dec.
23:16
Mihai Stoica a anunţat plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB: „El va alege unde merge! Se decide mai greu”
8
dec.
23:14
Valeriu Iftime, schimbare de plan la Botoşani după înfrângerea cu FCSB: „Nu găsesc cui să las clubul, aşa că apelez la varianta a doua”
Pe același subiect
Valeriu Iftime
Extra • 23 nov., 10:25
AS.RO LIVE | Valeriu Iftime a fost invitatul lui Dan Pavel! Dialog savuros cu patronul lui FC Botoșani
Cătălin Preda, în timpul unei sărituri
Extra • 17 nov., 8:00
AS.ro LIVE | Cătălin Preda a fost invitatul lui Dan Pavel! Românul care face spectacol la cliff diving a venit cu poveşti de senzaţie
Andrei Pascu
Extra • 16 nov., 10:21
Andrei Pascu a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE. „Odoamne” a venit cu poveşti de senzaţie
Știri
Hello Chef sezonul 4, 30 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Irina Fodor
Close