Închide meniul

AS.ro LIVE | Lăcrămioara Perijoc a fost invitata lui Dan Pavel. Românca a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice 2024

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2023, 11:00

AS.ro LIVE | Lăcrămioara Perijoc a fost invitata lui Dan Pavel. Românca a obţinut calificarea la Jocurile Olimpice 2024

AS.ro LIVE | Lăcrămioara Perijoc este invitata lui Dan Pavel

Lăcrămioara Perijoc / Sursa foto: Cristian Nistor - COSR

AS.ro LIVE | Lăcrămioara Perijoc a fost invitata lui Dan Pavel. Sportiva din România tocmai s-a întors în ţară după ce a urcat pe podium la Jocurile Europene şi a obţinut astfel calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăcrămioara Perijoc a câştigat medalia de argint în competiţia de box, la categoria 54 kg, la Jocurile Europene Cracovia Malopolska. Perijoc a fost învinsă în finală de sportiva din Bulgaria Stanimira Petrova. Românca a trecut în primul tur de azera Zeynab Rahimova, în optimi de georgiana Ana Khunjua, în sferturi de poloneza Sandra Drabik şi în semifinale de turcoaica Hatice Akbaş.

AS.ro LIVE | Lăcrămioara Perijoc a fost invitata lui Dan Pavel

Perijoc şi-a îndeplinit marele vis şi se va putea lupta, anul viitor, pentru aurul olimpic!

Atât am putut, dar sunt mulţumită că mi-am atins un obiectiv, calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024, şi am urcat pe podium pentru Team Romania. Echipa din spatele meu e secretul succesului. le mulţumesc antrenorilor Mihaela şi Adrian Lăcătuş şi colegelor mele”, a declarat imediat după finală Lăcrămioara Perijoc, potrivit cosr.ro.

La Jocurile Europene, în total, România a adunat 17 medalii – 6 de aur, 6 de argint şi 5 de bronz. La ceremonia de închidere de pe arena din Cracovia, portdrapelul României a fost chiar pugilista Lăcrămioara Perijoc.

Reclamă

Lăcrămioara e a treia sportivă a Team Romania care se califică la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Să ştiţi că am plecat de jos şi am ajuns sus. În afară de box n-am nimic. Îmi doresc un singur lucru, să-l văd pe Maestru (n.r. – antrenorul Adrian Lăcătuş) zâmbind. Le mulţumesc oamenilor care cred în noi şi pentru aceste momente merită să trăieşti. Mă voi bate pentru aur cu toată fiinţa mea”, a precizat sportiva din România.

Lăcrămioara Perijoc, după argintul de la Jocurile Europene: „Aş vrea să fie aur la cea mai puternică competiţie”

Perijoc a revenit în România şi a oferit câteva declaraţii la aeroport. A fost aşteptată la Otopeni de loturile naţionale de fete şi băieţi şi a declarat că vrea să obţină medalia de aur la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Multumesc frumos pentru susţinere şi că am reuşit să mă calific la Olimpiadă. Sunt foarte fericită şi extrem de recunoscătoare pentru această medalie. Cel mai important e că am obţinut biletele la Olimpiadă. Revanşa a fost un bonus, medalia un alt bonus. E normal să fie obstacole. Nu poţi să treci prin ploaie fără să te uzi, cum se zice. Au fost câteva obstacole, am trecut peste. După acea accidentare am revenit mai puternică. Când am ajuns la meciul pentru medalii, scopul a fost să obţin acel bilet. După care, scopul final a fost să câştig finala. Nu a fost a mea, dar am urcat cât am putut de mult. Aş vrea să fie aur la cea mai puternică competiţie.

Ultima carte citită este Creierul în Extaz, pe care am terinat-o la competiţia asta. Am început-o în prima zi şi am terminat-o astăzi. Am avut momente în care am simţit că îmi trăiesc visul cu adevărat. Cărţile m-au şi format ca om, m-au educat, m-au ajutat să mă descoper. Am câteva planuri şi pentru ai mei, aş vrea să îi iau în braţe. Boxul este cel mai frumos sport, mi-a adus cele mai frumoase împliniri. De acum câţiva ani în urmă mă visez cu medalia la gât de la Olimpiadă. Cred că voi reuşi să fac această performanţă pentru România”, a spus Lăcrămioara Perijoc la sosirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și