Închide meniul

AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska a fost invitata lui Dan Pavel! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 10:15

Reclamă
AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska a fost invitata lui Dan Pavel! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România

AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska, invitata lui Dan Pavel

Mariia Dvorzhetska/ Facebook

Mariia Dvorzhetska a fost invitata lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE, care va începe de la ora 10:30. Ucraineanca din echipa de polo de la Dinamo, care joacă pentru România, a venit cu poveşti de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mariia Dvorzhetska va oferi declaraţii şi despre situaţia familiei ei, care se confruntă cu războiul din Ucraina.

AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska a fost invitata lui Dan Pavel

Mariia Dvorzhetska, originară din Ucraina, a ales să reprezinte România, evoluând în echipa naţională feminină de polo. Aceasta are 26 de ani şi evoluează pe poziţia de portar.

Mariia Dvorzhetska a participat alături de România la Campionatul European de polo, de la începutul acestui an. Competiţia a fost live în AntenaPLAY. „Tricolorele” au încheiat pe locul 13 turneul final, după ce în ultimul meci au fost învinse de Turcia.

După ce războiul din Ucraina a izbucnit, Mariia Dvorzhetska a avut o reacţie tulburătoare, mărturisind, cu ochii în lacrimi, că a avut un şoc atunci când a aflat cu ce se confruntă familia ei, rămasă în Ucraina.

Reclamă

„Mi-au povestit că la 5 dimineața au fost treziți de zgomotul bombelor care au căzut în Kiev. Nu știu ce să facă acum. Este oribil”, a declarat, la momentul respectiv, Mariia Dvorzhetska, conform sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și