Închide meniul

AS.ro LIVE | Steliştii Robert Timaru şi Răzvan Lupaşcu au fost invitaţii lui Dan Pavel

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2022, 10:15

AS.ro LIVE | Steliştii Robert Timaru şi Răzvan Lupaşcu au fost invitaţii lui Dan Pavel

Steliştii Robert Timaru şi Răzvan Lupaşcu vin la AS.ro LIVE

Robert Timaru joacă la Steaua / Facebook

Robert Timaru şi Răzvan Lupaşcu au fost invitaţii lui Dan Pavel în ediţia de azi a emisiunii AS.ro LIVE, care a putut fi urmărită LIVE VIDEO de la 10:30.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lupaşcu este antrenorul echipei de hochei Steaua Bucureşti. Pentru roş-albaştri joacă Robert Timaru, cel care este fiul legendarului Ioan Timaru.

Robert Timaru şi Răzvan Lupaşcu au fost invitaţii lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE

Am o responsabilitate foarte mare de a purta numele Timaru pe spate, sunt conștient de asta și este și normal. E clar că așteptările sunt puțin mai mari. Dar nu mă deranjează presiunea.

Tata are o pasiune fantastică pentru acest sport. Dacă unu din cinci jucători din țară ar avea ambiția pe care o are el, la vârsta asta, eu zic că hocheiul românesc era mult mai dezvoltat„, a spus Robert Timaru, pentru ziaruldesport.ro, încă de când avea 18 ani.

Ioan Timaru, care a fost invitat la AS.ro LIVE, a scris istorie pentru echipa de hochei a Stelei, fiind singurul club pentru care a evoluat de-a lungul carierei sale. După ce a cucerit numeroase trofee ca sportiv, acesta a fost antrenorul secund al „militarilor”, în 2019.

Reclamă

Pe lângă performanţele uriaşe pe care le-a avut alături de Steaua, Ioan Timaru a evoluat şi pentru echipa naţională de hochei a României. Acesta a participat la 19 ediţii ale Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă, bifând 157 de prezenţe în tricoul naţionalei. Timaru s-a retras în 2015, la vârsta de 41 de ani, după un turneu în Islanda.

Ioan Timaru a fost căpitanul echipei Steaua, timp de 4 ani, cât şi al naţionalei României, timp de doi ani.

Ioan Timaru a debutat în hochei la Galaţi, sub comanda lui Stealian Rusu. Fostul hocheist a devenit cetăţean de onoare al oraşului natal, Bălan, după perfomanţele obţinute de-a lungul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul lui Ioan Timaru, hocheist la Steaua

Fiul lui Ioan Timaru i-a urmat cariera tatălui său şi evoluează tot pentru clubului armatei, Steaua. Fostuş hocheist a declarat că se simte mândru când îşi vede copilul evoluând pentru clubul la care el a scris istorie.

Este de fiecare dată emoționant sa-mi văd baiatul jucând la Steaua. Îmi aduc aminte de vremurile în care intram pe gheață alături de ceilalți colegi, în marile bătălii cu Sport Club Miercurea Ciuc sau la echipa națională.

Din păcate pentru actualii jucători astfel de vremuri nu mai sunt. Hocheiul e aproape inexistent ca și sport”, a declarat Ioan Timaru, potrivit prosport.ro.

Recomandări
  • Steliştii Robert Timaru şi Răzvan Lupaşcu, invitaţii lui Dan Pavel
  • Emisiunea AS.ro LIVE a putut fi urmărită de la 10:30

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și