Închide meniul
Video

Bătăușa cu chip de păpușă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 17:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:38

Reclamă

O rusoaica. topește ringul de box, dar și podiumurile de modă. Natalie e numele de scenă al fetei, care s-a făcut cunoscută în lumea DJ-itelor înainte să prezinte modă la Paris. Față iubește foarte mult boxul și de doi ani se antrenează că să urce în ring. Rusoiaca fierbinte e lăudată de antrenorul ei – Rupe sacii când merge la pregătire. În toamna speră să lupte pe bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

21:17

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK (22:00) în Europa League! Bodo/Glimt – FC Porto se joacă ACUM! Meciurile serii

20:41

Mihai Stoica l-a făcut praf pe un fost arbitru român: „Lăsaţi-mă cu el! Spune nişte bazaconii de mă sperie”

20:40

EXCLUSIV„Mă dor toate!” Cristina Neagu a dezvăluit de ce şi-a anunţat retragerea şi ce planuri are: „Nu-mi doresc o carieră în sport!”

20:00

Mihai Stoica a răbufnit după ce Kyros Vassaras a publicat analiza CCA de la FCSB – Petrolul 1-1: „E sfidare!”

19:51

Kyros Vassaras a dat verdictul în privinţa golului marcat de Petrolul cu FCSB în prelungiri! Cum a explicat decizia arbitrului

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 5 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și