Închide meniul

Bernadette Szocs a fost eliminată în „optimi” de la Campionatele Mondiale! Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman s-au calificat în „sferturi” la dublu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 noiembrie 2021, 9:50

Bernadette Szocs a fost eliminată în „optimi de la Campionatele Mondiale! Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman s-au calificat în „sferturi la dublu

Bernadette Szocs, eliminată de la Campionatele Mondiale de tenis de masă

ImagineChina / z1z0u via hepta

Sportiva Bernadette Szocs a fost învinsă, noaptea trecută, de japoneza Kasumi Ishikawa, scor 4-0 (11-6, 11-9, 11-8, 11-8), în optimile de finală ale probei de simplu feminin din cadrul Campionatului Mondial individual de tenis de masă, competiţie care se desfăşoară la Houston, informează news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette Szocs, OUT de la Campionatele Mondiale

Bernadette Szocs ocupă locul 24 în clasamentul mondial, în timp ce Ishikawa este pe 9.

Szocs a jucat vineri seară şi la dubu mixt, alături de Ovidiu Ionescu, tot în faza optimilor. Cei doi români au pierdut cu 1-3 confruntarea cu echipa spaniolă Alvaro Robles/Maria Xiao (6-11, 11-8, 8-11, 7-11).

Ovidiu Ionescu a jucat şi la dublu masculin, probă în care face echipă cu Alvaro Robles, Românul şi colegul său au pierdut în optimi în faţa echipei chineze Wang Chuqin/Fan Zhendong, scor 1-3 (9-11, 11-8, 7-11, 4-11).

România a rămas în concursul din Houston cu perechea de dublu feminin formată din Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman, calificată în sferturile de finală.

Reclamă
Citește și:

Coșmarul prin care a trecut Bernadette Szocs

Bernadette Szocs a fost invitată la AS.ro LIVE. Una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă din România a trecut printr-un moment dramatic în urmă cu aproximativ șase ani. Bernie a suferit o accidentare gravă, iar doctori i-au transmis că nu va mai putea juca niciodată ping-pong de performanță.

Bernadette a avut mușchiul rupt și ar fi trebuit să se opereze. Sportiva noastră a refuzat și i s-a zis că trebuie să stea cu mâna în ghips șase luni. După doar trei luni, Bernie și-a scos ghipsul singură și s-a reapucat de tenis, fără să spună cuiva. După doar câteva săptămâni a reușit să câștige open-ul din Brazilia.

Acum vreo șase ani am fost la top 16 în Europa și am avut, în grupă, trei apărătoare. Asta înseamnă că ele tăiau și eu doar dădeam. Mi s-a rupt mușchiul triceps și a trebuit să stau pe bancă cinci luni. Doctorul mi-a zis operație sau stai în ghips șase luni. Nu am vrut operație. Mi s-a ruput tot mușchiul, doar cele două fibre din lateral îmi mai țineau.

Reclamă 4 / 0/3

M-am dus după la un alt doctor și mi-a zis: nu știu dacă o să mai poți face de performanță. I-am zis că o să fac tot ce este necesar pentru a juca. Nu am vrut operație. Am decis să nu mă operez, după trei luni și jumătate mi-am dat ghipsul jos. Am fost la recuperare și în Grecia, și în România.

Nu am spus la nimeni că mi-am dat ghipsul jos. M-a ajutat mult recuperarea, după trei luni jumate am luat paleta-n mână, fără să știe nimeni. Am riscat pe răspunderea mea. Am început să joc, iar după o lună m-am dus la open-ul Braziliei, am zis că mă duc așa și am și câștigat”, a dezvăluit Bernadette Szocs la AS.ro LIVE.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și