Închide meniul

Bernadette Szocs, discurs de mare campioană după înfrângerea cu Japonia: „Am luptat până la capăt!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2024, 19:59

Reclamă
Bernadette Szocs, discurs de mare campioană după înfrângerea cu Japonia: „Am luptat până la capăt!

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs a avut un discurs de mare campioană după înfrângerea cu Japonia, din sferturile de finală de la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe. Competiţie este exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportivele din echipa de tenis de masă a României au declarat, joi, după ce au fost învinse de Japonia în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, că au luptat până la capăt şi că speră ca la Jocurile Olimpice să obţină rezultate bune.

Bernadette Szocs, discurs de mare campioană după înfrângerea cu Japonia

„Am luptat până la capăt, din păcate n-am reuşit să aducem victoria, dar suntem totuşi fericite că ne-am calificat la Jocurile Olimpice, iar acolo sper să facem o figură bună. Ca să câştigăm o medalie olimpică trebuie să batem jucătoarele din Asia, care sunt pe primele locuri din lume, aşa că trebuie să fim unite şi să ne pregătim foarte bine în continuare„, a declarat Bernadette Szocs, potrivit FR Tenis de Masă.

Jocul cu Japonia a ambiţionat-o pe Andreea Dragoman, care simte că echipa poate progresa. „Cine a văzut meciul, ştie că ne-am luptat de la egal la egal cu ele. Am fost aproape, chiar dacă nu ca scor, dar noi am simţit că puteam mai mult”.

Sportivele au avut şi un mesaj pentru susţinători: „Vă mulţumim din toată inima că aţi fost aproape de noi, că ne-aţi susţinut! Chiar dacă aţi fost departe de noi, am simţit căldura de acasă şi sperăm ca data viitoare să vă aducem bucurie cu o medalie”.

Reclamă

Eliza Samara s-a pus în genunchi şi s-a descătuşat după revenirea fabuloasă din meciul cu Egipt

Eliza Samara a adus al doilea punct al României în partida cu Egipt. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu au calificat România la Jocurile Olimpice după victoria uriaşă cu Egipt. Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe sunt exclusiv în AntenaPLAY.

Eliza Samara a avut parte de cel mai dramatic meci. A revenit de la 0-2 la seturi şi a învins dramatic pe Dina Meshref. Gestul făcut de Eliza Samara de a se pune în genunchi şi a privi spre cer are o explicaţie emoţionantă. În urmă cu o săptămână, tatăl său a decedat, iar sportiva a postat un mesaj emoţionant.

De azi ești îngerul meu păzitor, tati! Odihnă veșnică! Te-am iubit, te iubesc, te voi iubi mereu, inima mea…„, a fost mesajul sfâșietor al sportivei.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și