Închide meniul
Video

Eliza Samara s-a pus în genunchi şi s-a descătuşat după revenirea fabuloasă din meciul cu Egipt. Imagini emoţionante

Publicat: 21 februarie 2024, 13:28

Reclamă

Eliza Samara s-a pus în genunchi şi s-a descătuşat după revenirea fabuloasă din meciul cu Egipt. Imagini emoţionante

Colaj AntenaPLAY

Eliza Samara s-a pus în genunchi şi s-a descătuşat după revenirea fabuloasă din meciul cu Egipt. Samara a revenit de la 0-2 la seturi şi a câştigat meciul cu Dina Meshref.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliza Samara a adus al doilea punct al României în partida cu Egipt. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu au calificat România la Jocurile Olimpice după victoria uriaşă cu Egipt. Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe sunt exclusiv în AntenaPLAY.

Eliza Samara s-a pus în genunchi şi s-a descătuşat după revenirea fabuloasă din meciul cu Egipt

Eliza Samara a avut parte de cel mai dramatic meci. A revenit de la 0-2 la seturi şi a învins dramatic pe Dina Meshref. Gestul făcut de Eliza Samara de a se pune în genunchi şi a privi spre cer are o explicaţie emoţionantă. În urmă cu o săptămână, tatăl său a decedat, iar sportiva a postat un mesaj emoţionant.

De azi ești îngerul meu păzitor, tati! Odihnă veșnică! Te-am iubit, te iubesc, te voi iubi mereu, inima mea…, a fostmesajul sfâșietor al sportivei.

Campioanele Jocurilor Europene şi-au continuat seria de invincibilitate în Coreea de Sud şi au avansat printre cele mai bune opt echipe din lume, iar bucuria a fost dublă de această dată, întrucât faza sferturilor de finală a asigurat echipei biletele pentru Paris, cu 156 de zile până la startul Jocurilor Olimpice.

Reclamă
Reclamă 4

Performanţa a fost atinsă odată cu victoria contra campioanei Africii, Egipt, scor 3-0, în optimile CM, o întâlnire în care sportivele antrenate de Viorel Filimon şi Mihaela Şteff şi-au păstrat calmul şi au fost la fel de tenace precum în meciurile disputate de-a lungul competiţiei, potrivit FR Tenis de Masă.

Contra Hanei Goda, Bernadette Szocs şi-a folosit loviturile câştigătoare pentru începutul dorit, iar Elizabeta Samara s-a adaptat condiţiilor de joc, în ciuda unui start nedorit, pentru o bucurie emoţionantă după ce a întors scorul de la 0-2. Punctul necesar cu Egipt a fost adus de Adina Diaconu, care a accelerat spre victoria cu 3-0, datorită unui joc superior adversarei.

Rezultatele meciului României cu Egipt:

Reclamă

Bernadette Szocs – Hana Goda 3-1 (11-2, 6-11, 11-8, 11-6);

Elizabeta Samara – Dina Meshref 3-2 (11-13, 8-11, 11-5, 11-7, 11-9);

Adina Diaconu – Yousra Helmy 3-0 (11-8, 11-7, 11-5).

În sferturile CM, România va întâlni, joi, Japonia.

Campionatul Mondial de tenis de masă pe echipe este criteriu de calificare pentru JO Paris 2024: primele opt echipe au asigurată calificarea directă la Jocurile Olimpice.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și