Închide meniul

Bernadette Szocs e gata să facă senzaţie în „optimi” la WTT Champions Xinxiang 2023: „Să fiţi alături de mine”. Duelul cu Mima Ito, exclusiv în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2023, 18:51

Reclamă
Bernadette Szocs e gata să facă senzaţie în „optimi la WTT Champions Xinxiang 2023: „Să fiţi alături de mine. Duelul cu Mima Ito, exclusiv în AntenaPLAY

Bernadette Szocs e gata să facă senzaţie în "optimi" la WTT Champions Xinxiang 2023

Bernadette Szocs, interviu pentru AntenaSport

Bernadette Szocs e gata să facă senzaţie în „optimi” la WTT Champions Xinxiang 2023. Reprezentanta României are o misiune dificilă în faţa niponei Mima Ito. Duelul va putea fi urmărit LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY, miercuri, de la ora 14:35.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernadette are o revanşă de luat. A fost învinsă de Mima Ito, în singurul lor meci direct de până acum. Ocupanta locului 6 în clasamentul mondial s-a impus la WTT Champions Macao, cu 3-2.

Bernadette Szocs e gata să facă senzaţie în „optimi” la WTT Champions Xinxiang 2023

În vârstă de 28 de ani, Bernadette le cere românilor să fie alături de ea şi să o susţină. Este încrezătoare că poate obţine o victorie răsunătoare.

Am aflat şi eu cu cine voi juca, cine va fi adversara mea. Voi juca împotriva japonezei Ito Mima. O să am un meci foarte greu, dar sunt încrezătoare şi o să dau totul din mine să încerc să câştig. Vă aştept să fiţi alături de mine. Vă pup!„, a declarat Bernadette Szocs în exclusivitate pentru AntenaSport.

Bernadette Szocs a produs deja o surpriză. A învins-o pe Jia Nan Yuan, cu 3-2, într-un meci în care a fost condusă cu 1-0 la seturi. În schimb, Mima Ito nu a avut emoţii la debutul în WTT Champions Xinxiang 2023. Jucătoarea de 22 de ani din Japonia a trecut fără drept de apel de Suthasini Sawettabut. A trecut în trei seturi, scor 11-7, 11-6, 11-7.

Reclamă
Reclamă 4

Eliza Samara, învinsă la WTT Champions Xinxiang 2023

România a mai avut o reprezentantă la WTT Champions Xinxiang 2023. Eliza Samara a fost însă eliminată încă din primul tur. Xiaoxin Yang a învins-o cu 3-1, chiar dacă Samara a avut mai multe lovituri spectaculoase.

Elizabeta Samara venea după triumful din Liga Campionilor, cu KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg. Samara a mai cucerit trofeul în trei rânduri, prima dată în 2015, când era la Fenerbahce, apoi în 2019 şi 2022 cu actuala echipă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

12:02

Michael Brinegar a fost suspendat patru ani pentru dopa

11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și