Închide meniul

Bernadette Szocs, eliminată în optimile WTT Champions Xinxiang 2023. Românca a fost învinsă de Mima Ito

Bogdan Stănescu Publicat: 12 aprilie 2023, 15:22

Reclamă
Bernadette Szocs, eliminată în optimile WTT Champions Xinxiang 2023. Românca a fost învinsă de Mima Ito

Bernadette Szocs, eliminată în optimile WTT Champions Xinxiang 2023

Bernie Szocs / Profimedia Images

Bernadette Szocs a fost eliminată în optimile WTT Champions Xinxiang 2023 de către Mima Ito. Tenismena niponă s-a impus cu 3-0 în faţa lui Bernie. Meciul a fost transmis LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca a început mai slab şi a luat un singur punct în primul set. În celelalte două seturi Bernie a pierdut cu 11-6 şi 11-8.

Bernadette Szocs, eliminată în optimile WTT Champions Xinxiang 2023

Aceasta a fost cea de a doua întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Şi în prima lor întâlnire, la WTT Champions Macao, nipona a învins-o pe Bernadette Szocs. Scorul a fost atunci mai strâns, Mima Ito adjudecându-şi victoria cu 3-2 la seturi.

Bernadette Szocs s-a calificat în optimile WTT Champions Xinxiang 2023 după ce a învins-o pe Jia Nan Yuan, cu 3-2, într-un meci în care a fost condusă cu 1-0 la seturi. Adversara de astăzi a lui Szocs nu are niciun set pierdut în această competiţie. În turul trecut Ito a învins-o tot cu 3-0 la seturi pe thailandeza Suthasini Sawettabut. Mima Ito a câştigat cu 11-7, 11-6, 11-7 partida disputată cu thailandeza.

Ce spunea Bernie Szocs înainte de meciul cu Ito

Am aflat şi eu cu cine voi juca, cine va fi adversara mea. Voi juca împotriva japonezei Ito Mima. O să am un meci foarte greu, dar sunt încrezătoare şi o să dau totul din mine să încerc să câştig. Vă aştept să fiţi alături de mine. Vă pup!”, îşi încuraja Bernadette Szocs fanii să o susţină, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Reclamă 4

O altă româncă, Elizabeta Samara, a evoluat la WTT Champions Xinxiang 2023. Samara, care venea la competiţie după ce a cucerit Liga Campionilor, a pierdut în primul tur cu Xiaoxin Yang. Scorul a fost 3-1 pentru Xiaoxin Yang.

Bernadette Szocs are în palmares un titlu european la dublu, obţinut în 2022. Bernie Szocs a făcut atunci echipă cu Sofia Polcanova. Dublul Szocs / Polcanova a câştigat în faţa perechii formate din Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman.

Reclamă 4 / 0/3

Bernie Szocs vrea să fie în primele 10 jucătoare ale lumii

Bernadette Szocs, jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia mondială, îşi propune să intre între primele 10 jucătoare ale lumii. Bernie a încheiat anul trecut pe poziţia a 26-a în ierarhia mondială.

Următorul meu obiectiv este Campionatul Mondial, acolo unde mi-aş dori, am visat şi visez în continuare, să cuceresc o medalie. La proba pe echipe, noi suntem o echipă foarte tare şi omogenă, sperăm să cucerim şi o medalie. La Jocurile Olimpice nu mai este proba de dublu şi ne pare rău pentru că ar fi fost o probă la care m-aş fi dus sigur la medalie, dar am o speranţă foarte mare cu Ovidiu Ionescu, mai ales că la Jocurile Olimpice de la Tokyo am reuşit să luăm locul 5. Deci, am fost la un pas de medalie şi nu mă opresc până nu reuşesc să cuceresc o medalie la Jocurile Olimpice”, declara în trecut Bernadette Szocs pentru Antena 3.

Jucătoarele din Asia domină clasamentul mondial în tenisul de masă. Cu toate acestea, Bernie a reuşit anul trecut să o învingă pe campioana olimpică en titre, chinezoaica Meng Chen. Bernie şi Chen s-au întâlnit în optimile de finală ale turneului WTT Champions Macao 2022. Românca s-a impus cu scorul de 3-2 (8-11, 11-9, 11-8, 7-11, 13-11).

Nu am cuvinte, pentru că e un miracol, am învins campioana olimpică. Sunt încrezătoare, am jucat fiecare punct, am pus presiune pe ea şi e incredibil că am învins campioana olimpică”, declara Bernie Szocs după ce o învingea pe Chen Meng.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
11:06

Prima lovitură de proporții pe care o pregătește Mihai Rotaru la Universitatea Craiova! Transfer de titlu pentru Costel Gâlcă

11:02

FotoCristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani

10:36

Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League! Lista care îi dă fiori

10:11

Mesajul superb al lui Sergio Ramos pentru Real Madrid şi Toni Kroos, înaintea finalei Ligii Campionilor, cu Borussia Dortmund

10:05

FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt

9:24

VIDEOFanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar! Cum a putut reacţiona starul brazilian

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și