Închide meniul

Bernadette Szocs, învinsă de I-Ching Cheng. Românca, eliminată de la Campionatului Mondial! Meciul a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2023, 22:55

Bernadette Szocs, învinsă de I-Ching Cheng. Românca, eliminată de la Campionatului Mondial! Meciul a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

România - Spania LIVE VIDEO (vineri, 11:00), exclusiv în AntenaPLAY

Bernadette Szocs, într-un meci / Profimedia Images

Bernadette Szocs – I-Ching Cheng a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Bernadette Szocs a ratat calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial de tenis de masă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eşec greu de digerat pentru „Bernie”. Românca a reuşit să îşi adjudece un singur set şi a fost eliminată de la Campionatul Mondial. Bernadette a avut mai multe reacţii nervoase în timpul disputei. A fost 11-a întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar sportiva din Taipei conduce acum cu 7-4 la general.

Bernadette Szocs – I-Ching Cheng 6-11, 11-4, 4-11, 7-11, 13-15

Update 23.00: Bernadette Szocs – I-Ching Cheng 6-11, 11-4, 4-11, 7-11, 13-15. Înfrângere pentru sportiva noastră. A cedat cu 1-4 la seturi şi a ratat calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial!

Update 22.54: Bernadette Szocs a mai făcut un gest surprinzător. A trimis mingea spre antrenoarea adversarei.

Update 22.47: Bernadette este un car de nervi. S-a lovit singură după ce a pierdut un punct!

Reclamă

Update 22.40: Bernadette Szocs – I-Ching Cheng 6-11, 11-4, 4-11, 7-11. Un nou set pierdut de românca noastră. Bernadette a şi avut o reacţie nervoasă după un punct care i-a revenit adversarei şi a lovit cu putere mingea!

Mingea trimisă de Bernadette a lovit camera!

Update 22.32: Bernadette Szocs – I-Ching Cheng 6-11, 11-4, 4-11. Sportiva din Taipei a trecut din nou la conducerea jocului.

Update 22.25: Bernadette Szocs – I-Ching Cheng 6-11, 11-4. „Bernie” a dat recital în actul secund şi s-a impus cu 11-4. Adversara ei nu a avut nicio şansă!

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.20: Bernadette Szocs – I-Ching Cheng 6-11. Campioana noastră a pierdut primul set.

Update 22.07: Acum începe meciul dintre Bernadete Szocz şi I-Ching Cheng.

Update 21.55: Urmează imediat să înceapă meciul româncei!

Pentru a ajunge în turul 3 al Campioanatului Mondial, Bernadette Szocs le-a învins pe Kallberg (4-1) și pe Alhodaby (4-3).

Bernadette Szocs este una dintre cele patru românce calificate în turul 3 al Campionatului Mondial. Alături de ea, mai sunt pe tabloul de simplu feminin Eliza Samara, Adina Diaconu și Andreea Dragoman.

Bernadette Szocs, înaintea Campionatului Mondial 2023

Bernie e cea mai bună româncă a acestui moment, fiind pe locul 23 mondial. Ea a învățat să evolueze împotriva sportivelor din Asia. Chen Xingtong şi de Jia Nan Yuan sunt cele două jucătoare pe care le-a învins la Macao.

”Sunt pregătită. Sper să aduc rezultatele pe care mi le doresc. Sunt pregătită pentru orice luptă. Îmi doresc foarte mult o medalie la mondiale, am visat la o medalie. Știu că nu este ușor, dar nu este nimic imposibil.

Reclamă

O să dau totul din mine ca să reușesc să cuceresc o medalie. Am câștigat multe meciuri foarte importante, au fost printre cele mai bune meciuri din cariera mea. M-au ajutat să am o încredere mare în mine că pot și că nu sunt departe de asiatice.

Sunt pregătită psihic, fizic și tehnic. Sunt pregătită pentru lupta cu asiaticele. Doamne ajută să cuceresc o medalie și să le înving cum le-am învins în concursurile trecute”, a spus Bernie Szocs, pentru frtmromania.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și