Închide meniul

Bernadette Szocs, încă o victorie uriaşă la WTT Champions Macao. Succes dramatic cu Jia Nan Yuan. Posibil duel infernal cu cea mai bună jucătoare a lumii

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2023, 11:52

Reclamă
Bernadette Szocs, încă o victorie uriaşă la WTT Champions Macao. Succes dramatic cu Jia Nan Yuan. Posibil duel infernal cu cea mai bună jucătoare a lumii

Bernadette Szocs, încă o victorie uriaşă la WTT Champions Macao

Bernadette Szocs, la finalul unui meci / Profimedia Images

Bernadette Szocs a obţinut încă o victorie uriaşă la WTT Champions Macao. Campioana noastră s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei, după ce a bătut-o în decisiv pe Jia Nan Yuan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca s-a impus cu 9-11, 11-3, 11-8, 4-11, 12-10 în faţa sportivei care evoluează pentru Franţa. Bernadette a condus cu 10-6 în setul decisiv, dar s-a văzut egalată la 10. Cele două au ajuns la avantaje, unde Szocs a câştigat primele două puncte şi s-a calificat în sferturile de finală.

Bernadette Szocs, încă o victorie uriaşă la WTT Champions Macao

Aceasta a fost cea de-a patra întâlnire directă dintre cele două, iar Bernadette se află în avantaj, 3-1. Jia Nan Yuan a fost adversara lui Bernie şi la WTT Champions Xinxiang 2023. Românca s-a impus tot cu 3-2, exclusiv în AntenaPLAY.

În sferturile de finală, Szocs poate evolua cu cea mai bună jucătoare a lumii. Sun Yingsha, campioana de la WTT Champions Xinxiang 2023, luptă cu Ying Han, în optimile de finală de la Macao.

Bernadette Szocs, rezultat răsunător la WTT Champions Macao

Szocs a trecut în primul tur de la Macao de ocupanta locului 5 mondial, Chen Xingtong. Românca s-a impus în fața favoritei 7 în patru seturi, 6-11, 11-9, 11-9, 11-3. Chiar dacă a fost condusă cu un set și 9-8, Bernie a câștigat trei puncte consecutive și a egalat situația pe tabelă în fața finalistei de anul trecut.

Reclamă

Ocupanta locului 27 în lume a trecut în avantaj la seturi și a profitat de momentul bun, având 6-0 în setul 4, pe care l-a și câștigat, 11-3. Pentru Szocs, urmează duelul din optimi cu Jia Nan Yuan, care a trecut de Suthasini Sawettabut (11-7, 9-11, 16-14, 11-7).

„Am fost optimistă, am crezut în jocul meu. Am ştiut că nu am de pierdut nimic în faţa ei, aşa că am dat ce e mai bun şi am crezut în totalitate. Sunt fericită că am reuşit să înving o nouă jucătoare de top din China.

Ştiam că nu va fi uşor, dar sunt mândră de mine şi sper să continui în acelaşi fel. Aici, în Macao, mereu am jucat bine, aşa că sunt fericită să fiu aici şi să joc. Aici am obţinut unele dintre cele mai mari victorii din carieră, împotriva unor jucătoare din China, aşa că sunt încrezătoare şi voi încerca să fiu în top 10 mondial”, a spus Bernadette.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și