Închide meniul
VIDEO

Bernadette Szocs a fost eliminată de la Campionatul Mondial. De ce s-a enervat Bernie în timpul meciului cu I-Ching Cheng

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2023, 23:31 / Actualizat: 26 mai 2023, 19:33

Bernadette Szocs a fost eliminată de la Campionatul Mondial. De ce s-a enervat Bernie în timpul meciului cu I-Ching Cheng

Bernadette Szocs, momente de nervozitate, la Campionatul Mondial

Bernadette Szocs, la Campionatul Mondial

Bernadette Szocs a avut mai multe momente de nervozitate, la Campionatul Mondial de tenis de masă. Cea mai bună jucătoare a României a fost învinsă de I-Ching Cheng, în turul 3, cu 4-1, dar a ieșit în evidență și prin personalitatea ei vulcanică, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În setul al patrulea, într-un moment echilibrat al meciului, Bernadette a pierdut un punct, după ce adversara ei a avut noroc cu banda fileului. Din frustrare, românca a lovit tare în minge, care a lovit camera de luat vederi.

Reluările au arătat lovitura plină de nervi a sportivei noastre, care avea să și piardă setul, cu 11-7.

Bernadette Szocs, momente de nervozitate, la Campionatul Mondial

Un moment mai rar întâlnit în tenisul de masă a avut loc la avantajele din setul cinci: Bernadette a lovit mingea înspre antrenoarea adversarei ei, care a prins-o și i-a aruncat o privire deloc prietenoasă.

”Bernie are o personalitate diferită. Nu vedem mulți jucători care să lovească mingea în direcția antrenorului adversarei. Nu am mai văzut așa ceva. A părut intenționat. Aș vrea să știu la ce se gândea”, a spus comentatorul meciului.

Reclamă

Bernadette Szocs joacă la dublu

Din păcate, România a rămas fără jucătoare pe tabloul de simplu. Bernie Szocs a fost a patra sportivă a noastră învinsă miercuri, în turul 3, după Eliza Samara, Adina Diaconu și Andreea Dragoman.

Totuși, Bernadette Szocs va evolua joi în proba de dublu, alături de Sofia Polcanova. Partida contra perechii Jihee Jeon / Yubin Shin va începe la ora 12:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă 4 / 0/3

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și