Închide meniul
UPDATE

Fetele de la canotaj au ob’inut 3 medalii de aur Campionatele Mondiale de Canotaj Under 19

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2024, 22:24

Reclamă
Fetele de la canotaj au obinut 3 medalii de aur Campionatele Mondiale de Canotaj Under 19

Bianca Camelia Ifteni, medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj U19!

FOTO: Federația Română de Canotaj / Balint Czucz Photography

Bianca Camelia Ifteni a obținut o medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj U19! Sportiva din România a făcut spectacol la competiția organizată la St. Catharines, în Canada.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca a obținut medalia în proba de schif simplu feminin, după o cursă extraordinară.

Bianca Camelia Ifteni, medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj U19!

Update 23:10: La dublu rame feminin (JW2-), Iulica Maria Ursu şi Gabriela Tivodariu au avut o evoluţie remarcabilă în Finala A, dominând cursa încă de la început şi demonstrând încă o dată că sunt cele mai bune din lume la această categorie. Cursa a fost terminată cu timpul de 07:39.27.

Update 23:-00: La patru rame feminin (JW4-). Ionela Elena Scutaru, Adina Alexandra Florea, Stejara Olariu şi Bianca Elena Drăghici au avut o cursă extraordinară în Finala A şi aduc acasă medalia de aur, după ce au trecut linia de finish cu timpul de 07:06.42.

Performanța reușită de Bianca a fost evidențiată și de Federația Română de Canotaj. Oficialii acesteia au postat un mesaj superb, pe rețelele de socializare, după cursa româncei:

Reclamă
Reclamă

„AUR la Campionatele Mondiale de Canotaj Under19 de la St. Catharines, Canada, pentru Bianca Camelia Ifteni, în proba de schif simplu feminin (JW1x). O cursă extraordinară la finalul căreia am trăit o bucurie maximă! Felicitări, Bianca!”, a notat Federația Română de Canotaj.

Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale U23 din Canada!

Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale U23 din Canada! Româncele au dominat finala de la dublu vâsle de la un capăt la altul.

„Aur mondial!

Reclamă

Canotoarele Andrada Moroșanu și Iulia Bălăucă au câștigat titlul mondial U23 la dublu vâsle la Campionatele Mondiale de Canotaj de la St. Catharines, Canada.

Româncele au dominat finala și au adus al doilea aur pentru România după cel de la patru vâsle feminin.

Bravoo, fetelor!”, a transmis COSR, pe Facebook.

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră. Sportiva română Ionela Cozmiuc, vicecampioană olimpică la începutul lunii în proba de dublu vâsle feminin – categorie uşoară, a cucerit medalia de aur în proba de simplu vâsle – categorie uşoară, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de canotaj pentru seniori de la St Catharines (Canada).

La ultima sa cursă din carieră, Cozmiuc a fost cronometrată cu timpul de 07 min 29 sec 92/100, fiind urmată de grecoaica Zoi Fitsiou (07:31.65) şi de irlandeza Siobhan McCrohan (07:32.94).

Cozmiuc are două titluri europene în această probă, obţinute în 2022 şi 2023, şi unul mondial (2022). Ea şi încheie cariera cu o medalie olimpică de argint, trei titluri mondiale (două la dublu vâsle, categorie uşoară) şi trei europene, scrie agerpres.ro.

Ionela Cozmiuc şi soţul ei, Marius Cozmiuc, au fost portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Paris. Marius Cozmiuc a concurat în finala de la 8+1 masculin, în care România s-a clasat pe locul 5 la Paris.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 26 aug.

Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul”

0:12 26 aug.

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”

23:50

Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1

23:47

LIVE VIDEOBraga – Moreirense se joacă ACUM în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

23:17

Controversă uriașă la golul anulat pentru FCSB, în meciul cu Hermannstadt. Reacție vehementă: „Nu a fost fault!”

22:55

VIDEOPAOK – Panetolikos 2-0. Victorie clară pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Panathinaikos – Levadiakos 1-0

1 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 2 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 3 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 4 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!” 5 Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri 6 FotoFloyd Mayweather l-a învins pe nepotul lui John Gotti într-un meci demonstrativ. La 47 de ani, a rămas neînvins în carieră
Citește și