Închide meniul

Bianca Mei-Roşu şi Elena Zaharia au câştigat medalia de aur la Campionatul European U21 de tenis de masă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 ianuarie 2024, 17:31

Reclamă
Bianca Mei-Roşu şi Elena Zaharia au câştigat medalia de aur la Campionatul European U21 de tenis de masă

Bianca Mei-Roşu şi Elena Zaharia au câştigat medalia de aur la Campionatul European U21 de tenis de masă

Sursa: Federaţia Română de tenis de masă

Bianca Mei-Roşu şi Elena Zaharia au câştigat medalia de aur la Campionatul European U21 de tenis de masă, în proba de dublu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Camelia Mitrofan a devenit vicecampioană europeană. Jucătoarea din România a făcut echipă cu Sara Tokic.

Bianca Mei-Roşu şi Elena Zaharia au câştigat medalia de aur la Campionatul European U21 de tenis de masă

Podium istoric în proba de dublu feminin, la Campionatul European U21.  Bianca Mei-Roșu și Elena Zaharia au devenit împreună campioane europene, iar Camelia Mitrofan și partenera slovenă Sara Tokic sunt vicecampioanele continentului!

Trofeul la U21 dublu feminin aparține României, datorită perechii Bianca Mei-Roșu/Elena Zaharia, cu cea mai bună clasare tricoloră până în acest moment la competiția din Skopje, în timp ce colega de lot, Camelia Mitrofan, se poate mândri cu argintul european.

Aflate în premieră în această componență într-un concurs major, ambele perechi au mers umăr la urmă de-a lungul zilelor pentru șansa întâlnirii directe din marea finală.
În meciul pentru titlul european, Bianca Mei-Roșu și Elena Zaharia au avut inițiativa și s-au impus contra perechii Camelia Mitrofan/Sara Tokic (Slovenia) cu scorul de 3-1 (11-5 8-11, 11-0, 11-3)„, a anunţat Federaţia Română de tenis de masă.

Reclamă

Elena Zaharia s-a calificat în finala probei de simplu la Campionatul European U21. Ea a trecut în semifinale de croata Hana Arapovic, scor 4-1 (11-9, 4-11, 11-9, 11-8, 11-7).

Elena a jucat convingător și în semifinala în care a avut-o adversară pe Hana Arapovic, jucătoare din Croația. Deși a cedat al doilea set, tricolora a revenit rapid și a lovit decisiv la masa de joc pentru 4-1 (11-9, 4-11, 11-9, 11-8, 11-7).

„Simt multă bucurie, fericire, le mulţumesc celor care au fost alături de mine. Îi mulţumesc domnului Filimon, pentru că am reuşit să găsim o tactică.

Reclamă 4 / 0/3

Ştiam că acum va fi anul meu şi mă bucur că am reuşit să bat la simplu, să ne răzbunăm pentru finala de dublu mixt. Finalele de simplu şi dublu vor fi foarte frumoase şi sper să mă susţineţi toţi”, a spus Elena Zaharia, conform Federaţiei Române de Tenis de Masă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” Vezi toate știrile
Citește și