Închide meniul

Campionatul European de haltere 2023, exclusiv în AntenaPLAY. Programul românilor

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2023, 22:00 / Actualizat: 25 aprilie 2023, 13:38

Campionatul European de haltere 2023 e LIVE exclusiv, în AntenaPLAY, în perioada 15-23 aprilie. România este reprezentată de nouă sportivi, printre care și Loredana Toma, cvadruplă campioană europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Iancu (55 kg), Cosmin Isofache (61 kg), Marian Luca (61 kg), Bianca Dumitrescu (45 kg), Adriana Pană (45 kg), Mihaela Cambei (49 kg), Monica Csengeri (49 kg), Andreea Cotruța (55 kg) și Loredana Toma (71 kg) sunt reprezentanții României la competiția de la Erevan.

Campionatul European de haltere e LIVE VIDEO în AntenPLAY

Campionatul European de haltere 2023 LIVE exclusiv, în AntenaPLAY

România speră să revină cu medalii de la competiția transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 15-23 aprilie. Cele mai mari șanse le au Monica Csengeri și Mihaela Cambei (49 kg) și Loredana Toma (71 kg).

Proba de la categoria 49 de kilograme va avea loc sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 19:00 (ora României). Loredana Toma va lupta pentru medalii pe 19 aprilie, de la ora 16:30, în AntenaPLAY.

Loredana Toma e dublă campioană mondială

În decembrie 2022, Loredana Toma a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de haltere de la Bogota, în cadrul categoriei 71 kg, la stilul smuls şi la total.

România a încheiat Mondialele de la Bogota cu trei medalii, cele două de aur câştigate de Loredana Toma şi argintul obţinut de Mihaela-Valentina Cambei la stilul smuls, în cadrul categoriei olimpice 49 kg.

Toma ajunge la Erevan, urmând să concureze la Europene la categoria olimpică 71 de kg. „Am adversare tari din Italia, din Anglia. Nu mă tem însă de nimeni. Dacă voi cuceri titlul continental, acesta va fi cel de-al cincilea”, a declarat Loredana Toma, conform paginii de Facebook a Clubului Sportiv Rapid, la care este legitimată.

Loredana Toma, cea mai bună halterofilă a Europei în 2022

Vineri, 14 aprilie, după sosirea în Armenia, Loredana Toma va fi premiată de forul european pentru titlul de cea mai bună halterofilă a Europei în 2022.

„Merită din plin acest titlu. Loredana e o fată de aur, un exemplu pentru mulţi, sportivi sau doar simpatizanţi ai sportului. Unul dintre cele mai importante obiective le reprezintă Campionatele Mondiale din acest an, din Arabia Saudită, competiţie care va fi organizată în septembrie.

Atunci avem ca obiectiv şi doborârea recordului mondial la stilul smuls, record care îi aparţine Loredanei. Ea nu mai poate pierde calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor nici matematic. Doamne fereşte de altele”, a punctat antrenorul Marius Ulăreanu.

Cea de-a 101-a ediţie a Campionatelor Europene de haltere va avea loc în perioada 15-23 aprilie la Erevan, LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și